Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.820
- 13.736
- 2.828
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zam incoming !Vergilerimiz ilk defa dogru yere gidiyor.
şu Bein'den - berbat gereksiz ışıklı stüdyodan.çok önemli akşam havasında kasıntı takım elbiseli modda futbol konuşulmasından kopamk lazım. illet oluyorumson sözü reis söyler,araplar iyi bir rakam vermezse trt de kalsın diyebilir
bana kalırsa büyüklerin maçlarını şifreli+online platformda - ellerinden geldğice anadolu takımlarının en azından iç sha maçlarını şifresiz vermeliler. Daha çok izleyici edinmeleri şart.Trt yani devlet dışında komik rakamlar verdiler, Saranda maçı ben çekeyim kutuları takımlar satsın kim ne satarsa dedi bunuda küçükler için kabul etmediler büyük ihtimal
Passolig saçmalığı kalkmadığı müddetçe küçük takımlar yeni taraftar çekemez tribüne. Ama Anadolu takımlarının izlenirliği artar özellikle kahvelerde açarlar ses olsun diye millette izler.bana kalırsa büyüklerin maçlarını şifreli+online platformda - ellerinden geldğice anadolu takımlarının en azından iç sha maçlarını şifresiz vermeliler. Daha çok izleyici edinmeleri şart.
bir yerde para kazanmak zorundalar sonuçta bu işe girince
nefret ediyorum ve çıktığından beri maça gitmedim.Passolig saçmalığı kalkmadığı müddetçe küçük takımlar yeni taraftar çekemez tribüne. Ama Anadolu takımlarının izlenirliği artar özellikle kahvelerde açarlar ses olsun diye millette izler.
Bizim stadyumda 2 farklı kamera çekimi yapılan tek maç Almanların kamerası tek maçlık Doğu tribününe koyulmuş çekimindeki açıya baksana inanılmaz güzel birde bizim pilot kameraya bak. @Hasan Bekir
Kesinlikle ilk önce halledilmesi gereken konuların başında geliyor daha iyi açılarla kaliteli içerik üretmeleri lazım.
Önce görsellik önemli zemin + tribün doluluk + kamera açıları ardındansa lige kaliteyi eklersen bu iş oluyor.Açı, kamera kalitesi bunlar maçı izlerken alınan zevki direkt arttıran etmenler. Biz bile bunları düşünebiliyoruz. Ama gel gör bu yeni ihalesinde bunları dert eden bir tane isim yoktur tahminim.
Kameralar kaç seneki kameralar kim bilir? Bu kameraları değiştirmeleri artık şart.açıda önemli - ama genelde maçlarda benim deli olduğum her kamerada farklı kontrast mı artık parlaklık mı ayarı farklı .
Bizim Dursun Ali'ye hic yuz vermiyor.En yüksek teklifi Saran verdi diyorlar. 28 Şubat'ta belli olacakmış. İhaleden foto
![]()
beIN cekilmedi mi? Cekildi diye biliyoruz.Tabii ki yine Bein alacak.
150 milyon dolarla şey bile çekilmez sadede gelirsek.
Hele ona 3 buna 5 maaş falan vermek saçmalık sana Avrupa’da başarı getirmiyorsa.