Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
real madridin yerinde olsa vj yi arap marap neresi olursa satarım. iyice mallaşmış
Real’in finalde kaybettiği tek takım geyiğini bitiremezsiniz böyle yawAtalanta'nın 5-0 kazanmasını istiyorum
Rodrygo yu unutmuşsun oda hattrick yaptı diye biliyorumMbappe çöp çıkmaması için bize hattrick yapması lazım. Muhtemelen CL’de eşleşiriz o da içimizden geçer
Bknz: Bale-Vjr-Cr7
Salakça post atmayalımreal madridin yerinde olsa vj yi arap marap neresi olursa satarım. iyice mallaşmış
Lunin Courtouis gibi formsuz bir kaleci varsa da bize karşı coşar. Şaşmaz kurallar bunlarRodrygo yu unutmuşsun oda hattrick yaptı diye biliyorum
Doğru yav bak o yönden düşünmemiştim. Vazgeçtim, kralın takımı kazanmalı.Real’in finalde kaybettiği tek takım geyiğini bitiremezsiniz böyle yaw
1.torbadan bunları istemiyorum artık ya City falan gelmeli bıktık Realden biraz farklılık be kardeşimLunin Courtouis gibi formsuz bir kaleci varsa da bize karşı coşar. Şaşmaz kurallar bunlar