2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı - Sayfa 11 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı


Dursun Özbek: "200 küsür milyon faiz öderken, faiz oranları yaklaşık %12'lerde seyrederken, bu faiz rakamlarını ödedik. 1 Haziran - 30 Kasım dönemine baktığımız zaman faiz oranı %35'lerde seyrederken, 540 Milyon TL civarı faiz ödedik. Daha bunun hızı kesilmedi. Bugün faiz oranı %45'lerde. Faiz, Galatasaray'ın kanayan bir yarası. Sportif faaliyetlerde Galatasaray son derece başarılı. Galatasaray bu faiz yükünden kurtulsaydı, çok güzel bir karlılık vardı."
Konuşmanın devamında da "yakın zaman içinde BB borçlarını ödeyerek bundan çıkmış olacağız" dedi.
 
Fosil dedenin şu dediği doğru isim verin diyor kimlere karşı savasacaz, enazindan tff ve hakem lobisinin isimleri soylenebilirdi neden söylemiyoruz garip
 
Dursun baskana gecmiste cok elestiride bulundum. Hatta riva projesinin bizim borcları sifirlayacagini soyledim oradan gelecek paranin pul olacagini ve anlam ifade etmeyecegini hep soyledim bunlar gercekler ki ne yazık ki soyledigim gibi oldu.

Buradan rahmetli başkan Mustafa Cengize rahmet dilemekle birlikte bu günlere gelmemizin etkenlerinden biri olması borcu tlde tutulmasina katkıları için tesekkur edip. Mekanı cennet olmasıni diliyorum.

Gelelim dursun baskan ve ekibine sportif olarak buyuk sans sahibi olmalarıyla birlikte bu bb anlasmasından çıkılması çabasını takdir edip bu konuda bayağı bir süre geç de olsa borç konusunda çabalamasından ötürü kendisine ve ekibine de tesekkürü borç bilirim.
Bu hamlesiyle birlikte geçmişteki kötü imajının pozitife dönmesinden de mutlu olmuş durumdayım.
 
Hayri Kozak'ın Erden Timur'u sürekli futbolla ilgilenen arkadaş diye kendi çapında küçümsemeye çalışması komedi neredeyse 100 yaşına geldiler hala triplerinden geçilmiyor. Eskiden de bizim kurullar kavga dövüş geçerdi de bu canlı yayınlanma işinden sonra herkes kişisel şovu için konuşuyor.
 
Hayri Kozak'ın Erden Timur'u sürekli futbolla ilgilenen arkadaş diye kendi çapında küçümsemeye çalışması komedi neredeyse 100 yaşına geldiler hala triplerinden geçilmiyor. Eskiden de bizim kurullar kavga dövüş geçerdi de bu canlı yayınlanma işinden sonra herkes kişisel şovu için konuşuyor.
GSTV fetişleri de oradan geliyor. Televizyona çıkmak, iki saatlik gündem olmak için konuşuyor birçoğu.
 
Zaten sen burada söyledikten sonraki Divanlar da da başkan sürekli senin dediğin gibi söylüyordu hatta yönetime geldiklerinde faizler daha düşükken bile kendisi ileride faiz ne olur bilemeyiz o yüzden çıkmak lazım demişti yanılmıyorsam. Peki kısa süre içinde BB'den çıkıyoruz açıklamasına ne diyorsun? Olur mu? Olursa bu kısa zaman ne kadar zamandır?
Olayı şöyle değerlendirmek lazım 2 milyar borcun olsa 1 milyar faiz ödüyorsun senede, az kendini sık 2 öde zaten 1 harcamak için 2 kazanmak zorundasın, faize gideceğine borcun kapansın.

Sermaye tavanını da yükselttik muhtemelen bir bedelli daha gelecek, oradan istenilen para gelirse muhtemelen seçime kadar çıkmaya çalışırlar, bedelli olmazsa nasıl ilerler süreç, kestiremiyorum.
 
Üst Alt