2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı


gstv'nin geçen seneki maliyeti nasıl 1 milyon olabilir deli misin Hayri başkan ya .

bak adam 30 Diyor ...

futbolcuyla TV mi karşılaştırıyorsun ... günün 16 saatini maç tekrarı dışında kaliteli içeriği olmayan puslu bir stüdyo şeyi
 
Oyuncu satış iması mı oldu ben mi yanlış anladım satmakta var almakta var transferi durdurun diyorsunuz iki yönü olur gibisinden konuştu.
 
GSTV ile futbolcu maaşı kıyası..

evet Zaha - icardi falan 1 M Euro ya oynaycaktı tabi anladım tmm..

Kerem Aktürkoğlu'da heralde bu bakışta 500 Bin + benzin parasına falan oynamalı.

valla futbolda şampiyonluk gelmesin inletirler ortalığı futbol futbol futbol diye - öyle olmadı mı ortaya atılan söylemlere bak.

fena uyuz oldum.
 
Aha kürekçilerden sonra boks kısmı geldi bu sene ilk.

Varlıklarınızdan verin bakalım yönetin o şubeyi - çok meraklıysanız yapın deli bağış o spora .

Lafla peynir gemisi yü-rü-mez.

Fenerbahçe'nin futbola verdiği paralara bak onların 100de biriyle zaten her amatör şube döner. Kişilere borçlu olan camiayı kıskanıyorlar farkında değiller.
 
kıskanın ya kıskanın ...

KOÇ'un avcu içinde dönen bir kulübü kıskanın .

size müstahak öyle başkan.

AÇın üyeliği lan o zaman herkese - aidatı ödeyen herkes üye olsun kongrede konuşşsun...ŞU ALANYAYI diye yerlere yatsın ... o zaman karizmanız çizilir ama di mi...
 
Amatör şubeleler şirketleştirip "Boks" bölümü bu konuşan kişiye verilsin muhtemelen 2 gün sonra yapmayın efendim böyle şeylere gerek yok demeye başlar.
 
ulan UCUZA ŞARAP mı istiyorsun çıkmışsın kürsüye deli misin ya ?! Boğazın ortasında ADA'ya gidiyorsun - pahalı olcak tabi.

Pariste rezil ufaklıkta über bir restoranda tatlıya 100 Euro verince şahane olur bu mantıkta.. bırakın ya

Migrosa git bağır ortada 2 kilo pirinç 270 TL olur mu diye paketleri sağa sola fırlat .. hakikaen rahatları bozulduğu anda bık bık eden kısmımız çok.

25 milyon taraftardan utanın be şu yoruma - 100.yıl formasına 1600 TL yi verip talep rekoru kıran insanlardan utanın şunu söylerken.
 
Bu herifler 30 saniyelik ünlülüklerini ve egolarını televizyondan yayınlanan divan kurulundan aldıkları icin, ve dijitalleşmenin ne olduğunu bilmediği icin su an divan kurulunun yayinlanmadigi zannediyorlar herhalde.

Kendi kendilerine vah effendim yok effendim deyip kuduruyorlardır ic ice. Akli sira yayınlanmıyor ya onlara göre televizyondan. Egolariniz tatmin olmuyor degil mi.

Ulan ben bu düzenin... neyse.
 
cep telefonunda Youtube kanalını açamadıkları için

"Öğlen ajans izledikten sonra GSTV açayım bari" mantalitesinde insanlar dolu o salon şu an
 
Üst Alt