2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asdasdasd.webp

şu adamı bir anda gördüm Özhan Canaydın sandım suyu yutamadım he

patronmuş futbol ve futbolcular olmasa o gittiğiniz adada şarap yerine beleş deniz suyu içerdiniz

ya bak gene geldi 18 branş delisi

ya tamam marşımızda da geçiyor "Her dalda nice kupalar" diye ama MARKET - PARA DÖNGÜSÜ gibi konular gözartı ediliyor .

SEÇİLEN yönetim haricinde AMATÖR BRANŞLAR yönetimi seçilsin tüzüğe eklensin .hesap oralardan sorulsun.

bu adamlar 1 masada 15-20 kişilik ekipler - nasıl her şeyi ele alsınlar allah aşkına - zaten bir kısmı lobi ile oraya geliyor.

Konuşmak yerine SİZ ne yapıyorsunuz . Kendiyle çelişiyor "yetiştirici" kulübüz diye. Yetişrici ol - o zamanlarda böyle borçlara batmıyordun muhtemelen ama

Yönetim dediğiniz adamlar kulübe ek arazi ve proje kazandırdı. işleri BU - MALİYETİ ve PARAYI yöneterek sağlam zemin oluşturmak.

THoughts and Prayers postu atmak gibi bir şey.

seçimlerde ilk 5 sandıgın yaş ortalamas 95-110

ömürleri boyunca galatasaraya maddi tek kuruş faydaları olmayıp

ölemeyen ama sürekli sömüren fosil kitle

Okan Böke denen arkadaş kendi imzaladığı anlaşmayı bilmiyor herhalde. Çünkü parayı istediğin gibi kullanmana izin vermiyor ki anlaşma. Arkadaş kendi imzaladığın anlaşmayı ne çabuk unutuyorsun sen.

@Hasan Bekir aha BB anlaşmasını yapan adam gelmiş mikrofona
Adam kendi yaptığı anlaşmayı bilmiyor ama. Çıkacak para varsa para kazanıdırırım diyor ama o parayı istediğin gibi kullanamıyorsun ki sen BB'de kapalı hesapta oluyor o para bak Başkan da açıklıyor şimdi. Düşün işte BB anlaşmasını yapan kişinin bilgisini.

Adam kendi yaptığı anlaşmayı bilmiyor ama. Çıkacak para varsa para kazanıdırırım diyor ama o parayı istediğin gibi kullanamıyorsun ki sen BB'de kapalı hesapta oluyor o para bak Başkan da açıklıyor şimdi. Düşün işte BB anlaşmasını yapan kişinin bilgisini.
başkan iyi geldi bu noktada laf aldı

Hayri kozak yangin tayfanin dedesi kıvamında takılıyor her zaman. Bence böyle biri olmasi değerli Divan adına...
saygıyı bozmadan - çokta sinirleri bozmadan değerli muhalefet bazen aynı konulara takılı kalıyor olsada.

TFF deki görevlileri ligler bazında e Almnaya karşılaştırması çok iyiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt