2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oh ueln az mı şampiyonluk kutladık kalamış tesisinde yan tarafta bitişikte fener tesisine laf ata ata

ver yetkiyi veeğğğrrr

Son düzenleme:
Dursun Özbek: “Yeni sezonumuzu Kemerburgaz Tesisleri’nde açmayı düşünüyoruz."

Dursun Özbek: "GS Store'da 10 aylık ciromuz 1.5 milyar TL oldu. Bu sezon, 700 bin forma satış hedefimiz var. Bu hedef seneye 1 milyon forma olacak... Herkesi formalarımıdan almaya davet ediyorum

Dursun adaylığını açıkladı

Dursun Özbek: "GS Store'da 10 aylık ciromuz 1.5 milyar TL oldu. Bu sezon, 700 bin forma satış hedefimiz var. Bu hedef seneye 1 milyon forma olacak... Herkesi formalarımıdan almaya davet ediyorum
başkan 1500 TL ye satmazsan 1 milyon olur .

dursun başkan seçildi

adasdas.webp

" Şimdi sizlere kısa (ama çok uzun) para anlataceeem"

Başkan yeniden aday sanırım erden başkanı da ikna etmeye çalışıyor gibi.

Belliki Erden baskan daha kararsiz.

Umarim yönetimde devam eder. Mevcut yönetimin bütün basarisi Erden baskana yazar.

100.yıl forması 3 bin olmuş vay babayın
her şey gibi dövize oranlar fiatlama yapılıyor - eskisine dönsen üretim gideri yüksek olur (1 pahalı maa kaliteli forma - 1 tanede anı desen ama taraftar forması diye ucuz forma)

5 inci yıldızı takarsan 5 milyon forma bile satarsın ama seneye çok zam yapmamalrı hatta 100 - 200 ne kadar olabiliyorsa ucuzlatmalrı bence hoş olur.

Projelerin selameti ve başarıların istikrarı açısından sayın Dursun Özbek'in adaylığını olumlu buluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt