Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.792
- 20.776
- 1.848
Hepsinin çocukları da Galatasaraylı herhalde. Bilemedim.Galatasaray içinde büyümüş insanlarmış bunlar.
Ulan yarınız aidat yatırmıyorsunuz o kadar seviyorsunuz kulübü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsinin çocukları da Galatasaraylı herhalde. Bilemedim.Galatasaray içinde büyümüş insanlarmış bunlar.
Ulan yarınız aidat yatırmıyorsunuz o kadar seviyorsunuz kulübü
50 bin lira verip Galatasaray üyesi olma yatırımı akıllarını alıyor. Her kapıyı açacak anahtar çünkü.Hepsinin çocukları da Galatasaraylı herhalde. Bilemedim.
Çok önemli bir mevzuya değindi. Yarın bir gün acil bir şey olsa büyük trajedi yaşanacaktı demek ki ihmaller yüzünden.ne anlatiyo bu dayi yav
sicakti terledik disari cikmak istedik cikamadik flan
cay istedik bulamadik diyo
kim bu tuhaf herif
Konunun yeri burası değil ki bahsettiği olayın üzerinden 2 divan 1 genel kurul geçmiş. Ekim ortasına gelmişiz 2 gün sonraki konu malum.Çok önemli bir mevzuya değindi. Yarın bir gün acil bir şey olsa büyük trajedi yaşanacaktı demek ki ihmaller yüzünden.
Divan başkanının cevabına bakılırsa tam da yeri olduğu belli oluyor.Konunun yeri burası değil ki bahsettiği olayın üzerinden 2 divan 1 genel kurul geçmiş. Ekim ortasına gelmişiz 2 gün sonraki konu malum.
Yeri ve zamanı değil bu konuşmanın.
Belki sorun çözülmüştür tek maçlık olmuştur vs. vs.
Bu herif başkanlığı da böyle yarım yamalak okuyarak yapıyorsa düştüğümüz durum normal.Süheyl Batum kesinlikle bu hırsızlardan daha iyi başkan olurmuş adam gerçek taraftar ve doğru şeyleri konuşuyor, baş hırsız gibi politik konuşmuyor, yüzüne vurdu dursunun herseyi