2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluk takım mağazıcılıkta %14 kar yapmış. 350 milyon tl.

Kulüp markayı başkasına verse hiç uğraşmadan da bu kadar kazanmaz mı yav.

Galatasaray Divan Üyesi Ayhan Yeğinsu: "Norwich City'den Gabriel Sara diye birisini aldık. Kim nasıl bu paraları ödedi? Adamın ederine bakıyorum 6 milyon Euro, biz vermişiz 18 milyon Euro."

Galatasaray Divan Üyesi Ayhan Yeğinsu: "Jelert diye birisini aldık, ortalıkta yok. 9 milyon euro ödemişiz. 9 milyon euro'ya oyuncu alıp yedekte bırakacak bir lüksümüz var mı?"

Galatasaray Divan Üyesi Ayhan Yeğinsu: "Norwich City'den Gabriel Sara diye birisini aldık. Kim nasıl bu paraları ödedi? Adamın ederine bakıyorum 6 milyon Euro, biz vermişiz 18 milyon Euro."

Galatasaray Divan Üyesi Ayhan Yeğinsu: "Jelert diye birisini aldık, ortalıkta yok. 9 milyon euro ödemişiz. 9 milyon euro'ya oyuncu alıp yedekte bırakacak bir lüksümüz var mı?"
Bu nalbur dükkanı sahibi kılıklı konuşan adam kim. Neye göre ederini 6 m euro ölçmüş

Bunlar gibi vasıfsızlar Galatasaray kongre üyesi bizlerde dış kapının dış mandalı

Güya divan kurulu var baş haramı gelmiş konuşma yapıyor ama 1 kişi bile hesap sormuyor yaşaman rezilliklere

Utanmaz fosiller hepsi kendi menfaatleri için konusuyor

şimdi geriden izlemeye başladım

şu Gözlüklerde kıyafete göre renkli çerçeve işinin bitmesi lazım...

Işın Çelebi: Koç Grubu devlet sermayesini tek bir kulübe aktarıyor. Bu maddi rekabeti ortadan kaldıran büyük bir adaletsizlik. (Tüpraş, Otokoç vs...)

Galatasaray'ın olimpiyat tarihi ile ilgili olan bölümü okullarda ders olarak okutulmalı.

Bahsettiğin kısımda başkan uyumakta.

sdasdasdas.webp

Uzun zaman sonra gördük kendisini Tff ile ilişkilerden sorumlu ama hiç bir şey yapmayan yöneticimiz. Sezon başında o teknolojinin eski olduğu belli değil miydi? Teknolojiyi sezon başında alsaydınız neden yumurtanın kapıya dayanmasını beklediniz acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt