Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.123
- 66.266
- 4.843
Bunlar floryayı çöp edecek anlaşıldı. Karşı çıktıkları önergeye bak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yokdursunu sever misin
beni sever misin peki üstad
Boşuna adnan polata vermedi yetkiyi. Florya çöp olunca çekip gider artık rahatçaAdnan Polat artık rahat rahat Floryayı iş ortağı Limaka verir.
Fazla üzerime oynamazsan severimbeni sever misin peki üstad
6lı efes + duble etli ekmek karşılığında barış imzalayalımFazla üzerime oynamazsan severim
Başkanlığı çok da matahmış gibi şu herifi bir de projenin başına getirdiler. Be neyin kafası bu nasıl bir camia hayret ediyorum yav.Boşuna adnan polata vermedi yetkiyi. Florya çöp olunca çekip gider artık rahatça
Asıl sorun başkan, o getirdi bunu. Liseli diye herşeyi rahatça yapabiliyorBaşkanlığı çok da matahmış gibi şu herifi bir de projenin başına getirdiler. Be neyin kafası bu nasıl bir camia hayret ediyorum yav.
Tuborg olarak çevirelim6lı efes + duble etli ekmek karşılığında barış imzalayalım
Giderler zaten. Florya ve riva meselesi varken geldi çöp etti, mustafa cengiz floryayı kurtardı yine geldi bela olduSatacak bir şey kalmazsa belki düşerler kulübün yakasından.