GSC Haber 2025-2026 Futbol Sezonu Kombine Genel Satışı, 12 Mayıs'ta Başlıyor

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20250508_163008.webp
2025-2026 Futbol Sezonu kombine genel satışı, 12 Mayıs 2025 Pazartesi günü saat 14.00’te öncelikli olarak GSPara kartlılara, 13 Mayıs 2025 Salı günü saat 14.00’te Galatasaray logolu passolig kartlılara sadece Passo.com.tr ve Passo mobil uygulamasından satışa sunulacaktır.
Kişi başı sadece 1 (bir) adet kombine alımı yapılacaktır.
Tüm detaylar için tıklayın!

Taksitli Satış
Kombine yenilemelerde, GSPara kredi kartlarına özel faizsiz/ücretsiz 3 taksit vade avantajı ve diğer tüm kredi kartlarına vade farklı taksit imkanı ile Passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulaması üzerinden yapabilirsiniz.
Kombine yenilemelerinizi GSPara Kredi Kartı ile vade farksız 3 taksitle yapabilir veya avantajlı faiz oranları ile vade farklı 6,9 ve 12 taksit imkanından yararlanabilirsiniz. Ayrıca, Kombine Kredisi ile kredi kartı limitinizi kullanmadan kombinenizi yenileyebilirsiniz. Hemen GSPara Kredi Kartı’na başvurarak, kartınızın kurye ile teslim edilmesini beklemeden dijital kartınız ile kombinenizi satın alabilirsiniz.
Screenshot_20250508_162800_Samsung Internet.webp

yüzde 95'i yenilemiştir haliyle yeni birinin alma şansı çok düşük ama şansımızı deneyeceğiz.

Sisteme girmeden 1 saat önce kitleniyor maalesef alamıyoruz

Hala kombinemizin kaldigina inanamiyorum. Zaten full doluydu insanlar yer bulamiyordu

sudan ucuz, 20 tane aldim

2-3 yıl şampiyon olunamayan dönemlerde bulunabiliyor ancak kombine. 17/18 sezonu öncesinde almıştım en son. Düzenli yenilerim diyordum ancak pandemiden sonra yenilemedim. O zamandan beri passolig üzerinden bırak kombineyi maç bileti bile alamadım pek.

şu kombine fiyatları biletler falan manyak gelir sağlıyor kulübe artık. erden baskana bir tesekkür de burdan etmek lazım. başarı geldiği sürece kimsenin sesi de çıkmaz rakamlara. hatta görüldüğü üzere bulunamıyor.

şu kombine fiyatları biletler falan manyak gelir sağlıyor kulübe artık. erden baskana bir tesekkür de burdan etmek lazım. başarı geldiği sürece kimsenin sesi de çıkmaz rakamlara. hatta görüldüğü üzere bulunamıyor.
Tatava yapma var mı işimizi çözecek

Geri
Üst Alt