2025/2026 puma forma skandalı

Forma alan taraftarlarda da yıldızlar falan düşmüş. Puma sınıfta kaldı

İlk anlaşma yapıldığı zamanlarda Puma almayacağıma dair bir görüş bildirmiştim. Bence oldukça vasat bir firma. Zilyon indirim yapsa da umrumda olmuyor. Nasıl böyle bir anlaşma yapabildik aklım ermiyor. Para önemli ama çok uzak değilse fark, kalite kaçınılmazdır.

aşırı dandik bi firma
sürümden kazanıyor pezevenkler

puma-shoes-i-bought-fell-apart-in-a-few-days-my-money-went-to-waste-3.jpg

reviews-on-my-new-puma-shoes-i-got-mine-2-months-back-and-v0-agl7vmrzc1691.webp

Reflawn-Cover.webp

Puma'nın Borussia Dortmund kitlerini çok beğenirdim de fb sponsoru olmalarıyla ilk bir tilt kaptım onların formalarda çöp poşeti gibiydi topçuların üzerinde berbat duruyordu hemen sırılsıklam görüntü veriyordu ve yırtılıyordu dandiklikten..
bunu görmemize rağmen bizimkiler koştur koştur pumaya gittiler fbnin peşine. Puma sizi Elit bilmem ne yapıcaz fb bile o kategoride değil dedi kandırdı. Mağazalarında bu itleri birde 5 yıldızlı diye sundular.

Tasarımlar kötünün iyisi ne çok özgün ve iyi ne kötü özensin tatmin ediyor diyelim hadi de bu kalite konusunda kesinlikle en iyilerden değiller.

Bunlar teknik konulardı mali konulara gelirsek herifler dünyanın en çok forma satan 9.kulübü yani bize vere vere 5 mio veriyor. Bizden az satan Milan 10 bilmem ne City 90-100 alıyor biz 5 reva mı bu şimdi. Birde kandırdılar 1 milyon forma satışı olursa size ek şu kadar para vereceğiz diye. Hepsi dümen. Maalesef Puma Erden Timur'un övdüğü kadar iyi bir tercih ve antlaşma olmadı Galatasaray bunu hak etmiyor. LCW ile bile anlaşsak daha çok kar ederiz daha kaliteli kit üretirler sıfır tecrübeyle. EA7 konuşuluyor oda olur. Nike dönmez maalesef çünkü onlar yatırımları azalttı futbolda iyice.

İşin özü Galatasaray her zaman en iyilerle çalışmalı ve hak ettiği parayı almalı bu pumayla 5 miodan 3 sene daha devam edecek olmak korkunç.

Forma fiyatları çok arttı
Şimdi bakıyorum 4000 tl ye yurtdışından global takımların formasını daha ucuza alabilirsin

Bununla birlikte Nike son dönemlerinde çok daha kötüydü formalar pazar malı gibiydi

Sadece maç forması düzgün kalmıştı , taraftara satılan formada logo bile boyamaydı.

Şu anki forma biraz daha orta halli. Maç forması satılmıyor sanırım ama onun bir tık altında bir kalite var

Logo ve numaraların soyulması kullanılan yapıştırıcı ile alakalıdır muhtemelen

Geri
Üst Alt