Üye Görüşü 2025-26 Galatasaray Kadro Planlaması

Ahmet Bayram

Since 1481
Parçalı Üye
Screenshot 2025-06-07 at 11.32.48 AM.webp

Güncel kadro bu şekilde. Kadroyu yaparken sözleşmesi biten ancak ayrılacağı duyurulmamış oyuncular, U19 kategorisi için yaşı dolmuş oyuncular (2006 ve daha büyük), şampiyonluk kutlamalarında A takım ile duyrulmuş oyuncular ve kiralık olarak gelip zorunlu satın alma opsiyonlarının kullanılacağı bilinen oyuncular da listeye dâhil edildi.

Özellikle Avrupa için olan kuralları da eklemeye çalıştım ama lig için olan kurallar da eklenebildi.

Lig kadrosundaki 28 oyuncu; 2 tanesi 23 yaş altı olacak 14 yabancı ile 2 tanesi kendi kulübünden yetişmiş, toplam 5 tanesi Türkiye'de yetişmiş 14 yerli oyuncudan oluşacak.

Avrupa kadrosundaki 25 oyuncu; 17 tane serbest oyuncu ile 4 tanesi kendi kulübünden yetişmiş, toplam 8 tane Türkiye'de yetişmiş oyuncudan oluşacak.

Kafa karıştıracak kısımlar var, örneğin Arda Ünyay ve Ali Çördek U21 statüsünde olduğu için Süper Lig'de kadroya yazılmadan oynayabiliyorlar ama kulüpte iki tam sezon geçirmediği için Şampiyonlar Ligi B listesine giremiyorlar. Jankat Yılmaz ve Eyüp Aydın en az iki sene kulüpte geçirdikleri için B listesine girebiliyorlar ama Süper Lig'de U21 kotasında olmadıklar için kadroya yazılmaları gerekiyor.

Kaleci
Günay Güvenç
Jankat Yılmaz
Batuhan Şen
Atakan Ordu
Enes Büyük

Sağ Bek
Kaan Ayhan
Przemysław Frankowski
Elias Jelert
Ali Bülbül

Sağ Stoper
Davinson Sánchez
Victor Nelsson
Carlos Cuesta
Mathias Ross
Metehan Baltacı
Arda Ünyay
Ali Yeşilyurt
Eren Paşahan

Sol Stoper
Abdülkerim Bardakcı

Sol Bek
Eren Elmalı
Ismail Jakobs
Derrick Köhn
Kazımcan Karataş
Kadir Subaşı

Defansif Orta Saha
Lucas Torreira
Mario Lemina
Efe Akman
Taylan Antalyalı
Baran Aksaka
İsa Halidi

Merkez Orta Saha
Gabriel Sara
Kerem Demirbay
Berkan Kutlu
Eyüp Aydın
Berat Yılmaz
Yasin Kasal
Ofansif Orta Saha
Yusuf Demir
Gökdeniz Gürpüz
Siraçhan Nas
Berat Yılmaz

Sağ Kanat
Yunus Akgün
Nicolò Zaniolo
Ali Çördek
Taha Cebeci
İsmail Yahşi
Berk Kızıldemir

Sol Kanat
Barış Yılmaz
Roland Sallai
Wilfred Zaha
Berat Luş
Ayaz Yükseloğlu

Santrafor
Mauro Icardi
Álvaro Morata
Ahmed Kutucu
Halil Dervişoğlu
Eren Aydın
Yalın Dilek
Baran Demiroğlu

Santrafor işini bırakıp, öncelikle

Çok iyi kaleci-Lunin vs
Çok iyi 10 numara-Felix vs
Çok iyi sol kanat-Sancho vs
Çok iyi sağ kanat-Kang inn lee vs

Bunları acilen almamız lazım, santrafor icardi morata var

Bu yönetimi biraz tanıyorsam eylül ayında fellik fellik kaleci ve 10 numara ararız

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Bir oyuncu için sponsorlu veya değil çok büyük paraları gözden çıkarabiliyorsak en verimli döneminde olan benim oyuncumu niye satayım? bunu Barış Alper özelinde yazdım.
Barış'ın da oyun stili itibariyle tam randumanlı oynayacağı şurada 3-4 yıl sonrasında sakatlıklar başlar.

Hem o seviyeye çıkıp oynamak için para harcıyoruz hem de o seviyedeki adamı satıyoruz burada Barış'ın isteğinin bir önemi yok. Gidecekse Newcastle, Napoli gibi takımlara 30-35 milyona okey ama gidemeyeceği çok bariz yani West Ham'a gidip neyin hayalini kuracak çok merak ediyorum.

Barış kalırsa 1 adet playmaker kanat ve çok iyi 2. forvetleşebilen bir 10 numara ile mümkün mertebe Davinson ile benzer özellik taşıyan sol stoper şimdilik olmazsa olmaz 3 adam gibi duruyor.

Sonrasında sağ bek ve santrafor bölgesi geliyor.

3.fazda mevki farketmeksizin yerli oyuncular geliyor. En azından 1 tane kadromuza katabilirsek iyi olur.

Kaleci noktasında ise beklentim büyük takım tecrübesi olan mümkünse genç kaleciler burada Lunin müthiş duruyor. 2. olarakta Ederson veya ter Stegen çok cazip.

Yaptığım bu tarz listeler genelde futbol formunda yer alıyordu, neden buraya taşındı? İçerisinde üye görüşü yok.

Osimhen
Sane
Bernardo
İlkay
Boey
Ter Stegen
Scout31 orta saha
Scout31 stoper
Sazdağı

Sırasıyla kaleci, sağ bek, sol stoper ve all rounder hücumcu lazım. Ülke içinden de maliyeti fazla şişirmeden TR'de yetişmiş yerli oyuncular almak iyi olur. Kerem, Barış, Abdülkerim, Eren gibi tutan yerli oyuncular seni bir iki adım öne atar her daim.

Sallai boşa kontenjan tüketir yerine sağlam adam almak lazım. Jelert yerine de yaş kategorisinde adam alınabilir

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt