Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.669
- 34.589
- 2.478
Kuralari gördukce acaba paramizi verin bize musade mi desek diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela soyle rakiplere denk gelebilme yuzdesi cok yuksek. Simdi su maclara bakinca gectim son 16'yi, gruptan cikariz diyemiyorum cunku kac puan alacagimizi kestirmek zor. En kotu 12 puan sart gibi gruptan cikmak icin, bu maclarda 12 puan aliriz diyebilir misin cok rahat? Bence kolay olmayacak.
@Sami Karakoç
Ekli dosyayı görüntüle 291465
Yetmiyor.Hangi kurayı çekersek çekeyim 2g 2 b 4 m maksimum 8 puan gözüküyor bu da ilk 24 e yetermi bilmem.
3 puan falan alirız bu kuradaMesela soyle rakiplere denk gelebilme yuzdesi cok yuksek. Simdi su maclara bakinca gectim son 16'yi, gruptan cikariz diyemiyorum cunku kac puan alacagimizi kestirmek zor. En kotu 12 puan sart gibi gruptan cikmak icin, bu maclarda 12 puan aliriz diyebilir misin cok rahat? Bence kolay olmayacak.
@Sami Karakoç
Gittin gene Real deplasmani cektin yahu?!Mesela soyle rakiplere denk gelebilme yuzdesi cok yuksek. Simdi su maclara bakinca gectim son 16'yi, gruptan cikariz diyemiyorum cunku kac puan alacagimizi kestirmek zor. En kotu 12 puan sart gibi gruptan cikmak icin, bu maclarda 12 puan aliriz diyebilir misin cok rahat? Bence kolay olmayacak.
@Sami Karakoç