2025-26 uefa champions league draw simulator

İlk 24'e kalır mıyız?

• Evet

• Hayır

• Son 16'ya bile kalırız!

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Evet dedik haliyle bu takimin, kulubun mottosunu benimsemis biri olarak.

Fakat transfer sureci gecen yaza benzerse, bir de florya konusu yonetim acisindan kriz olusturursa onumuzdeki sezon gene bir 3 senelik sureci heba etme ihtimalimiz olur.

Ibrahimin istanbul ve urfa siniri disina cikmamasi lazim

Bazilariniz lokum gibi cekmis he(yuzde 80+ kaybedecegimiz deplasmanlarin disinda bakmak gerekiyor)

Ic sahanmaclarindan 7-9 cikarabilirsek 3 ve 4 uncu torbadaki deplasmanlarda AVL karar maci gibi maclar geciririz.

Acikcasi gecen sezona bakinca bazi iyi takimlar son anda kendilerini attilar iceri. O yuzden ilk adim ilk 24 ile sonrasina gidip sansli eslesme ummak. Bilgisayar basina gecince bakalim benim som elim ne yapacak

Okanla 24 falan zor iş

Hic hayal kurmaya gerek yok

Okan sırf ligi kaybederim diyerekten erkenden buralardan elenme planları bile yapıyordur ki bence bunu geldi geleli de yapıyor

Mesela soyle rakiplere denk gelebilme yuzdesi cok yuksek. Simdi su maclara bakinca gectim son 16'yi, gruptan cikariz diyemiyorum cunku kac puan alacagimizi kestirmek zor. En kotu 12 puan sart gibi gruptan cikmak icin, bu maclarda 12 puan aliriz diyebilir misin cok rahat? Bence kolay olmayacak.

@Sami Karakoç

1750154348009.webp

Mesela soyle rakiplere denk gelebilme yuzdesi cok yuksek. Simdi su maclara bakinca gectim son 16'yi, gruptan cikariz diyemiyorum cunku kac puan alacagimizi kestirmek zor. En kotu 12 puan sart gibi gruptan cikmak icin, bu maclarda 12 puan aliriz diyebilir misin cok rahat? Bence kolay olmayacak.

@Sami Karakoç

Ekli dosyayı görüntüle 291465
:(((( en azından Avrupa'ya uygun top oynatsin da kuraya sovelim bunlar nasıl takımlar yaw cidden.

Hangi kurayı çekersek çekeyim 2g 2 b 4 m maksimum 8 puan gözüküyor bu da ilk 24 e yetermi bilmem.

Bu teknik heyetle kimi alırsak alalım zaten fenerin ve bjknin 0 puanını tekrlarmadigimiz sürece sıkıntı yok.1 puan da iyidir bu teknik heyet zaten top 5 ligden 3er takım falan anca biliyordur o yüzden beklentim yok

Her bir 90 dakikayı çok çok iyi stratejiler ile 90 dakikası hesaplanmiş planlar ile oynanamız gerekiyor. Ne zaman basaağız press yapacaz iste evde ilk 15 dk oyle sonra kontrole dön oyunu tutmaya çalıs vs. Hoca GS 90 dk press yapar oyuna hukmeder rakip falan tanimaz kafasinda oldugunu dusundugum için 3 dedim onuda açiklamajs olayım. Ornegin orada , Bizim athletic ile oynarken yardir yardir saldirip 1-0 ken dk 60 vs kusurde kalemizde gole gormemiz çok olasi yani. Ardirdan 2-1 içinde bastirirken tersi olmasi.@Alper Altun

Geri
Üst Alt