2025 Afrika Uluslar Kupası | Şampiyon Senegal

Benin milli takimi aday kadrosu:

1764843356806.webp

Osimhen'i halıya sarıp kaçıralım , kaçırılmış süsü verelim.

Fas yada Cezayir kupaya uzanır. Senegal'in de kadrosu çok iyi finali zorlayacaklardır.

Ev sahibi Fas favori gibi görünüyor.

Mario Lemina, Gabon'un Afrika Kupası maçları kadrosuna alındı.

1765193584259.webp

Uganda milli takimi aday kadrosu:

1765193757982.webp

Mozambique milli takimi aday kadrosu:

1765193886493.webp

Hadi Jackobs ve Singo zaten bir var bir yokda osimhen ve leminaın gitmesi kötü oldu valla

beşiktaştan : ndidi ve bilal toure
trabzon : vagner pina - onuachu-oulai ( bunlarda ayvayı yedi )
fener : Nene en az etkilenen rakip

Ligde antalya deplasmani haric Osi mac kaciriyor mu yav saka maka ? (Digerleri final goremez diye dusundugum icin sadece Osi olarak sordum)

Tarih araligindaki fiksture bakmadim

Ligde antalya deplasmani haric Osi mac kaciriyor mu yav saka maka ? (Digerleri final goremez diye dusundugum icin sadece Osi olarak sordum)

Tarih araligindaki fiksture bakmadim

final olursa 18 ocak olarak gözüken (17 olur ya da) içerdeki antep maçını kaçırır

fifa bu zamazingoyu yaza çekemiyorsa kaldırmalı. dünya kupası veya euro’yu da kışın oynatın bakalım noluyor.

resmen afrikalı oynatmayan takımlara ödül niyetine sezon devam ederken avantaj sağlanıyor.

Singo lemina ve jakobs koşarak gidin olma silktiriboktan dünyanın en değerli turnuvasına gidin kasmayın kendinizi.

Hadi Jackobs ve Singo zaten bir var bir yokda osimhen ve leminaın gitmesi kötü oldu valla

beşiktaştan : ndidi ve bilal toure
trabzon : vagner pina - onuachu-oulai ( bunlarda ayvayı yedi )
fener : Nene en az etkilenen rakip
ounachu gitmez bence nijerya milli takımına. geniş kadroda vardı. nihai kadrodan çıkarılır büyük ihtimalle.

Geri
Üst Alt