Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.959
- 9.957
- 2.398
İyi bari birini kurtardık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen dönsun bir daha bu konuya girmem ben muhtemelen ya, turnuvayi biraz fazla önemsemis gibisin sankiFas ya da Nijerya'dan birinin kazanacagi kesin olan turnuva. Güçsüzün yanında olma alışkanlığım nedeniyle Tanzanya veya Burkina Faso'nun kazanmasını istiyorum ama kazanamayacaklar
Maçlar çok kavga dövüş yaw rakip kornerden falan tıklar bi tane açamazsın biternijerya garip bir takım bu arada. tunus'a bile 3-0'dan veriyordu maçı. müthiş bir hücum gücü var ama takım oyunu konusunda ciddi sıkıntıları olan bir takım. savunmada da konsantrasyon kaybı yaşayabiliyorlar.
yani evet favorilerden biri denilebilir ama bir bakmışsın son 16'da elenmiş.
fas, cezayir, senegal, kamerun, denk gelirse nijeryayı gayet eleyebilecek takımlar. mısır ve kongo da denk getirirse gayet eleyebilir nijerya'yı. keza kongo dk elemesi play off'unda elemişti daha 1-2 ay önce...
Öyle deme. Bahtı kara kendi kara kıtanın en büyük turnuvası. Bütün oyuncular için büyük bir prestij söz konusu. Milyarlık Nijerya milli takımını 1 yıldızlı otelde konaklattılar ama adamlar çıkıp oynadı dünya kupası elemelerindeyken.Osimhen dönsun bir daha bu konuya girmem ben muhtemelen ya, turnuvayi biraz fazla önemsemis gibisin sanki![]()
Öyle deme. Bahtı kara kendi kara kıtanın en büyük turnuvası. Bütün oyuncular için büyük bir prestij söz konusu. Milyarlık Nijerya milli takımını 1 yıldızlı otelde konaklattılar ama adamlar çıkıp oynadı dünya kupası elemelerindeyken.
Klimanjarosından Massai Mara düzlüklerine; Sahrasından Namib çöllerine ölürüm Afrika diyor adamlar. Haksizlar mı?
Avrupada kazandiklari uber paralarla ulkelerine yardim yapiyorlar Milli takim primleriyle degil..
Tabi ki haksizlar 100 milyonluk topcular tarlada dandik bir turnuva oynuyor her sene bu topculara yatirim yapan kuluplere yazik..
İzlemedim ama özetlerden neredeyse 3 - 0'dan maçı vereceklerdi.nijerya garip bir takım bu arada. tunus'a bile 3-0'dan veriyordu maçı. müthiş bir hücum gücü var ama takım oyunu konusunda ciddi sıkıntıları olan bir takım. savunmada da konsantrasyon kaybı yaşayabiliyorlar.
yani evet favorilerden biri denilebilir ama bir bakmışsın son 16'da elenmiş.
fas, cezayir, senegal, kamerun, denk gelirse nijeryayı gayet eleyebilecek takımlar. mısır ve kongo da denk getirirse gayet eleyebilir nijerya'yı. keza kongo dk elemesi play off'unda elemişti daha 1-2 ay önce...
Osimhen sarı görmeli