2025 Afrika Uluslar Kupası | Şampiyon Senegal

Cidden osimen her boka el kol yapıyo birinin uyarması lazım

Yedek forvete alinirmis bu adams. Ama buda afrikali

Lookman'dan tartışma hakkında açıklama: "Henüz Osimhen'i görmedim ama bunların hiçbiri önemli değil. Osimhen bizim 1 numaralı oyuncumuz. Üst düzey bir forvet ve bunu herkes biliyor. Sorun yok." (Mike Pundit)

Ağalar tek şansımız kaldı Fas. O da yarı finalde. Ocak 15 gibi galiba yarı final. Fas hadi gülüm sendeyiz

Lookman'dan tartışma hakkında açıklama: "Henüz Osimhen'i görmedim ama bunların hiçbiri önemli değil. Osimhen bizim 1 numaralı oyuncumuz. Üst düzey bir forvet ve bunu herkes biliyor. Sorun yok." (Mike Pundit)
O zaman komutanın osimhen emrediyor sana : cimboma gel

Ağalar tek şansımız kaldı Fas. O da yarı finalde. Ocak 15 gibi galiba yarı final. Fas hadi gülüm sendeyiz
Ceyrek finalde de birseyler olabilir, isleri okadar kolay degil

Cezayir‘in iyi kadrosu var, Kongo da DK elemelerinde elemisti Nijerya‘yi

Bu turda net elenmeleri lazim yoksa Atletico macinda sahada olmaz Osimhen

Mukau oynuyor, izleyelim

Bırakın Osimhen kupayı alsın. 1, 2 maç daha idare ederiz. Yapacak birşey yok. Hem morallenir.

Nijerya eger bir sonraki turu gecerse o vakit kupayi almali. Zaten en kötu 3culuk maci olacak eger turu gecerse. Bari osi mutlu dönsun

Happy Comedy GIF by TRT

Okudum haberi Arise News diye kaynak yazmış hikaye şeklinde. Maç sonu Osimhen tehdit etmiş ben gidiyorum demiş yetkililer araya girecekmiş de uydurma haber olduğu bariz.

Haberde Napoli forveti yazmışlar bir de.

Geri
Üst Alt