Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.338
- 2.864
- 1.148
Osi aslanlar gibi aramiza donecektir sanmiyorum bisey oldugunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vekaleten arkadaşı falan alsın yav başlarım madalyasınaÜcüncülük macinda osimhen oynamasa bile kulube de olur cünkü madalya kazanma sansi var
Ama atletico macina normal sartlarda yetisir
Zaten her sene yapıyorlar. Alır bir tanesiniOsi icin uzuldum. Adamin bir hayali imis bu kupayi kazanmak. Gerceklestirsin isterdim. Bir daha ki sefere kral. Gel burada fenere boydan girelim.
2 sene sonra yine var zatenOsi icin uzuldum. Adamin bir hayali imis bu kupayi kazanmak. Gerceklestirsin isterdim. Bir daha ki sefere kral. Gel burada fenere boydan girelim.
Çok ciddi değil gibiSakatlandı zaten hemen getirsinler
İki yılda bir turnuva düzenliyor Allahın delileri. Sırf gıcıklığa yapıyorlar şunuZaten her sene yapıyorlar. Alır bir tanesini
Yanlışım varsa düzelt de ondan sonraki sene de yapıyorlarmış herhalde bir tane daha. Türkiye kupası bukadar çok oynanmıyor2 sene sonra yine var zaten![]()
Evet 2027 ve 2028 sonrasinda 4 yilda birYanlışım varsa düzelt de ondan sonraki sene de yapıyorlarmış herhalde bir tane daha. Türkiye kupası bukadar çok oynanmıyor
2 sene sonra yine var zaten![]()
Dort seneye cikardilar ya arayiZaten her sene yapıyorlar. Alır bir tanesini
Geçen milli maçta da depar attı sekti oyundan çıktı birşey yok dedik yine sakatlık çıktı.Çok ciddi değil gibi
@Arif Doğan KarakayaEvet 2027 ve 2028 sonrasinda 4 yilda bir
4 sene meselesine geçene kadar 2 defa daha yapılacakmış bu manyaklıkDort seneye cikardilar ya arayi
Ebesini... bu turnuvanınEvet 2027 ve 2028 sonrasinda 4 yilda bir
, yada Osi 3.luk macini oynasam ne oynamasam ne kaybettik zaten diyor. Rodop'un habere göre.3 gun varya finale çok etkilemez gibi bu uzatma.Adamlar yoruldu gibi