2025 Afrika Uluslar Kupası | Şampiyon Senegal

Senegal öncesi kim şampiyon oldu deseler yanıt bile veremem dünyanın en saçma turnuvası.
niye saçma ne alaka ırkçılık var mı biraz? her şeyi avrupanın kendi merkezi etrafında döndüğünü zannetmeyin. Sevsen de sevmesen de onlar da insan orada da futbol oynanıyor.

niye saçma ne alaka ırkçılık var mı biraz? her şeyi avrupanın kendi merkezi etrafında döndüğünü zannetmeyin. Sevsen de sevmesen de onlar da insan orada da futbol oynanıyor.
Ulaşcım adamlar her iki senede bir turnuva düzenliyor hatta bir ara 4 senede 3 kere yapmışlardı turnuva dediğin 4 yılda bir olur 1-2 senede bir afrika kupası dönüyor zaten yaptıkları tarihler sıkıntılı niye bu kadar çok oynuyorlar hakları yok buna. Üstüne üstlük rezalet bir organizasyonları var. Elle tutulur tek yanı yok. Herkes bıktı bu saçmalıktan. Sen ırkçılık de onu de bunu de hümanistlik yap tutan yok ama gerçek bu dostum. 4 yılda bir yapılmadığı sürece kimse bu işe mantık getiremez ve saygı duyamaz bu mümkün değil. 2027'de bir daha var mesela sonrası inanır mısın bilmem 2028 de de yapılacak.

Senegal'i tebrik ediyoruz, Galatasaray olarak amacımız İngilizler gibi toplu halde oynamak, Türk olmayan takımları yenmek ve Afrika kupasına şampiyonlar yetiştirmektir.

Ulaşcım adamlar her iki senede bir turnuva düzenliyor hatta bir ara 4 senede 3 kere yapmışlardı turnuva dediğin 4 yılda bir olur 1-2 senede bir afrika kupası dönüyor zaten yaptıkları tarihler sıkıntılı niye bu kadar çok oynuyorlar hakları yok buna. Üstüne üstlük rezalet bir organizasyonları var. Elle tutulur tek yanı yok. Herkes bıktı bu saçmalıktan. Sen ırkçılık de onu de bunu de hümanistlik yap tutan yok ama gerçek bu dostum. 4 yılda bir yapılmadığı sürece kimse bu işe mantık getiremez ve saygı duyamaz bu mümkün değil. 2027'de bir daha var mesela sonrası inanır mısın bilmem 2028 de de yapılacak.
Orada futbol gelişiyor halk istekli. Türkiyede istekli değil onların her iki sene de bir yapma hakkı var altyapı yatırımları ve isteği Türkiyeden fazla,
tarhilere takılman işte burada sıkıntı var adamların coğrafyasında o tarihlerde turnuva yapılması daha sağlıklı oluyor nasıl avrupa turnuvaları yazın mantıklı ise onlarda ise o tarih mantıklı.
Valla bence ekonomik güçlerine oranla organiasyonları kötü değil fiyat performans olarak kötü demem. Hümanistlik yapmıyorum gayet makul ve tarafsız değerlendiriyorum.

Kupa seromonisini izledim de, yıllardır kupa alıyoruz. Takımın doğru dürüst bir kupa alma resmi yok. Işıklar hep kapalı. Kulübün personelini bıraktım, çaycısından şöforüne bütün akrabaları ile kupa seromonisinin içinde ne işi var. Her sene aynı rezaleti izliyoruz. 700 bin kişi toplandı. Bir tane adam gibi kupa kaldırma resmi yok.

Adamlar Avrupa'nın 4 senede 1 yaptığı turnuvayı her 2 senede 1 kez yapıyor üstüne yetmiyor Aralık-Ocak aylarında yapıp futbolcuları resmen takımlarından gasp ediyor ve bunu dediğim gibi 4 senede 1 kez yapsa anlarım 2 senede 1 kez yapıyor ki Avrupa'dan farkı ne vasıfları var da yapıyorlar.

Futbolun babası Avrupa bunu yapmıyorsa onlarında ekstradan bir ayrılacağı olamaz.

Tebrikler ligin en iyi sol beki İsmail Jakobs ve Senegal. Açıkçası sevindim çünkü Kuzey Afrika ülkelerini oldum olası sevmem. Golü de Okan Hocamın ısrarla istediği Pape Gueye attı, Galatasaray taraftarının futboldan anlamadığı ortaya çıkmış oldu.
InCollage_20260119_005724103.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senegalli Pape Matarr Sarr, Krepin Diatta ve Ousseynou Niang'ın, ev sahibi Fas ile oynanan Afrika Kupası finali sırasında rahatsızlanması büyük şüphe yarattı.

🗣️ Ismail Jakobs: "Maçtan önce bir şeyler oldu. Bence maçtan sonra çok şey ortaya çıkacak. Sadece bu durum değildi. Maçtan önce de çok şey oldu. Ama öğreneceksiniz. Krepin, Ousseynou ve Pape Matar Sarr'a bir şeyler oldu."

Adamlar Avrupa'nın 4 senede 1 yaptığı turnuvayı her 2 senede 1 kez yapıyor üstüne yetmiyor Aralık-Ocak aylarında yapıp futbolcuları resmen takımlarından gasp ediyor ve bunu dediğim gibi 4 senede 1 kez yapsa anlarım 2 senede 1 kez yapıyor ki Avrupa'dan farkı ne vasıfları var da yapıyorlar.

Futbolun babası Avrupa bunu yapmıyorsa onlarında ekstradan bir ayrılacağı olamaz.
ne alakası var ya adamların kendi ülke federasyonları var kıta federasyonu var fifa var sana ne oluyor hangi hakla yorum yapıyorsun? avrupalı olarak susup oturup takvime uyup kendi planını ona göre yapman lazım. Alma kardeşim o zaman afrikalı topçu git 10 milyon fazla ver avrupalı topçu al

ne alakası var ya adamların kendi ülke federasyonları var kıta federasyonu var fifa var sana ne oluyor hangi hakla yorum yapıyorsun? avrupalı olarak susup oturup takvime uyup kendi planını ona göre yapman lazım. Alma kardeşim o zaman afrikalı topçu git 10 milyon fazla ver avrupalı topçu al
Aynen

Bunlari Avrupa'da da hic sevmiyorlar ve genelde en sorunlu toplumdan biri oluyorlar yasadiklari ülkelerde. Hic sasirtmadi.

Geri
Üst Alt