2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası Maçları | Şampiyon Chelsea

Hayatında futbol izlemişliği sınırlı bir adamı maç günü sokaktan çevirip maç anlat desen şunlardan iyi anlatırdı herhalde...

Bir devreden az maç izledim (ki ben izlemeden önce de spiker eleştirileri vardı burada) ve iyi spikerlerin yıllar boyu yapmadığı kadar saçma sapan hatalı, tuhaf anlatıma şahit oldum...

Ülkenin halini TRT'nin halinden anlamak lazım. İşte geleceğimize de, ekonomimize de, eğitime de, tarımımıza de, hukuka da, adalete de, üniversitelere de bu kalitede adamlar yön veriyor veya hepsini yürütüyor.

Hoca iyi de takımın nesi var ki, çok iyi kadroları var.

Enrique geldiğinde oyuncuların çoğunun algısı şu andakinin gerisindeydi. Hakimi, Donnaruma, biraz da Vitinha hariç mevkisinin en iyilerinden gösterilen oyuncusu yoktu. Nuno Mendes'i sayabilirsin belki ama onun bile yeri şimdiki algısında değildi pek. Transferlerin de hiçbiri öyle süperstar gibi değildi, yeni yeni yükseliyorlar.

Bazı yorumları okuyunca insan sinirleniyor hakikatten. Boey taş gibi top oynadı ama hücumda zayıf adam. Bayern maçı tek kaleye döndürünce Boey'un esprisi kalmadı hücumda iş yapacak adamı attı sahaya.

Kvara Stanisic sahadayken gayet iyi oynarken Boey girdikten sonra top alamaz hale geldi. En son gitti sinirlendi Boey'a top alamayınca.

Boey defansif anlamda muhteşem bir herif ama hücumda da zayıf Bayern seviyesi için.

hem saneyi son güne kadar oynatan hem herife sallayan bu itlere iyi oldu bu

bi de bu sakatlik bizim caktigimiz boeynin malligi yüzünden oldu

al simdi sanenin 10 numarali formasini bir yerine sok

Mertens de benim gibi düşünmüş

Osimhen olmasa 5. yıldız üstte mi olur diye tartışmaya gerek kalmayacaktı

Biraz evvel futbolu 5 sene evvel saldım diyordun şimdi kofti cimbomlu ha

Kenarıya alalım seni
Ben futbolu saldım ama tribündeyiz cengiz dostum Cimbom’u da sizin gibi adamcılara bırakmayacağız
Ne transfere
Ne de bilete
Bizim aşkımız bu renklere

Hadi eyvallah

şampiyona bitiyor daha bir tane maç izlemedim finali izlerim belki

Tüh beee gencecik adam

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

İnternet aleminde okuduğum en gerzekçe twit olabilir. Ş.ligine kulüpler zaten prestij için gidiyordu. Saçma sapan olduğuna kendisi mi karar veriyormuş.
Ş.liginde sakatlanmış olsaydı futbol şehidi falan mı sayılacaktı.
Ş.ligi şampiyonu olan psg 144 milyon Euro para aldı bu sene. Bu turnuvanın şampiyonu da 125 milyon euroya yakın para alacak. Totalde 1 ay maç yap 125 milyon euro al.

Kulüplere sorsan lig ortasında ucube bir şekilde +2 maç daha koyup ekstra zorluk çıkarmak mı yoksa tüm dünyayı kapsayan ve payı da ş.ligi kadar olan bir turnuva mı diye sorsan 1-2 kulüp hariç hepsi.dünya kulüpler şampiyonası der.

Bu turnuvanın bir diğer etkisi de ş.liginin gelirlerine katkı sağlayacak olması. Buraya gidemeyenler iki mırın kırın edecek, futbolcular sezonda 60 taner maç olmasını eleştiriyor Uefa organizasyonlarının azaltılmasını istiyor. Kulüpler de diyecek ki bak böyle bir turnuva var, para basıyor. Daha az yoruluyorsun.

Son düzenleme:
Real Madrid XI: Courtois, Alexander-Arnold, Rüdiger, Huijsen, F. Garcia, Tchouameni, Valverde, Bellingham, Vinicius, Gonzalo, Arda Güler

Dortmund XI: Kobel, Bensebaini, Anton, Sule, Svensson, Sabitzer, Brandt, Gross, Ryerson, Adeyemi, Guirassy

Geri
Üst Alt