- 17 Ağustos 2009
- 43.684
- 32.695
- 3.448
Türk futbolunun fişini çekecek şey olur o iş.oha trtspor: arab takimlari bi kac seneye sampiyonlar ligine dahil olabilir diyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk futbolunun fişini çekecek şey olur o iş.oha trtspor: arab takimlari bi kac seneye sampiyonlar ligine dahil olabilir diyorlar.
ya ne olacaktı o kadar yatırımlaoha trtspor: arab takimlari bi kac seneye sampiyonlar ligine dahil olabilir diyorlar.
Para her kapıyı açar. Şampiyonlar ligine giremeyince Arabistan zenginlerini geçici olarak memnun etmek istemişler herhalde bu organizasyonla. Tabi para da cukkalamışlardır.oha trtspor: arab takimlari bi kac seneye sampiyonlar ligine dahil olabilir diyorlar.
Kadroya bakınca real seviyesi icin mbappe, rudiger, kurtua ve kucuk pele disinda özel adam göremiyorum. Belingam balon, vinicyus da her an brezilyalı hastalığına(3-4 yil top oynayip yatma)yakalanabilir. Rodrigo, arda, brahim, cebayyos, çemeni falan hayalimizdeki real icin dandik adamlar.Nası lan
Alper adminin sana uyguladığı tarifeFeramuz " Berke Gs'de" yazdı.
Ben de " Berke Gs'de, kaynak gizli" yazdım diye ceza aldım. Adamın varlığı zarar![]()
real madrid - al hilal
el parasico
Evet kabak gibi bir gerçeği yapmıyorlarMasallah herkes daha iyisini biliyor![]()