2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası Maçları | Şampiyon Chelsea

Al hilal osimhen için uğraştığı kadar varmış. Makine gibi oynadılar. Osi gibi atlet bir topçuları olsa duman ederdi reali. Inzaghinin eli mi yoksa hep böyleler miydi acaba izlemedim bilmiyorum.

oha trtspor: arab takimlari bi kac seneye sampiyonlar ligine dahil olabilir diyorlar.
Para her kapıyı açar. Şampiyonlar ligine giremeyince Arabistan zenginlerini geçici olarak memnun etmek istemişler herhalde bu organizasyonla. Tabi para da cukkalamışlardır.

Kadroya bakınca real seviyesi icin mbappe, rudiger, kurtua ve kucuk pele disinda özel adam göremiyorum. Belingam balon, vinicyus da her an brezilyalı hastalığına(3-4 yil top oynayip yatma)yakalanabilir. Rodrigo, arda, brahim, cebayyos, çemeni falan hayalimizdeki real icin dandik adamlar.

Realde organizasyonsuzluk sorunu tam gaz devam ediyor. 1300 cünyor kendi halinde yıldızım ayağına solda bencilce takılıyor, geri kalan futbolcular nerde duracağına dahi bilmeden sahada geziniyor, arda denen hiç büyümeyen bebe ayağıma top gelsin de müthüş sol ayağımla şut çıkarayım diye bekliyor, ne dribblingi var, ne al-veri, ne topsuz koşusu, zaten koşmuyor koşamıyor, pozisyon bilgisi de zayıf bu çocuğumuzun. Real takımına neşter şart, çabi alonso bir futbol takımı yaratmak istiyorsa futbolcularının saha içi pozisyonlarını ve görevlerini net bir şekilde tanımlamalı. Ninja tosbağa oynadığında takım diziliminde mevki problemi yaratsa da en azından skor yapıyor, bu takım mbappesiz gol de atamıyor.

abi gadou ne iyi stoper ya ulan bir kere ya bir kere psgnin alt yapısından en kötü kura çekip bir tane siyahi alalım valla ne saçma kulübüz ya bir kere alsanız ya şu şekil bir adam anca jelert,cuesta,franke,sallaiye para gömün.Şu adamların alt yapıdan avrupaya giden her adam iyi oluyor

Courtois gercekten o tarz bir aciklama yapmis mi bilmiyorum ama sürpriz olmaz cünkü daha önce defalarca yapti

Cok hadsiz bir kaleci

Basin önünde hocasini takim arkadasini satmisligi cok var

Yalnız şu anda ciddi patlamış gözüküyor, efor veren bir tane takım görmedim.

Geri
Üst Alt