- 20 Ağustos 2017
- 24.060
- 16.375
- 1.838
Amrabat olmedi mi yaw?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bulacak? MT hocasi degil mi? Mactan maca hocalik mi tek isi?Montella'nin mi bulması gerekiyor? Ülkede yerli santrafor yok.
Belki zamanla şu Porto'daki oğlan olur
Ülkede santrafor yok diyorum sen Montella'dan scoutluk yapmasını bekliyorsun.Kim bulacak? MT hocasi degil mi? Mactan maca hocalik mi tek isi?
Adam olmayan şeyi nasıl bulsun. Santrafor yetişmiyor ki bizdeKim bulacak? MT hocasi degil mi? Mactan maca hocalik mi tek isi?
Montella bir kisi. Tek basina kesif yapmasin da onun elindeki imkanlsr veya emrindeki elemanlar sende yok. Bi zahmet ugrassinlar.Ülkede santrafor yok diyorum sen Montella'dan scoutluk yapmasını bekliyorsun.
He tamam bulur söylerim gorursem..dua edelim de Porto'daki çocuk iyi çıksın.
Ulkede yok, Avrupa'da da mi yok?Adam olmayan şeyi nasıl bulsun. Santrafor yetişmiyor ki bizde
Vardır da milli takımda oynayacak seviyede yoktur. Deniz gül denen genç iyi çıkarsa ilerde belki o olurUlkede yok, Avrupa'da da mi yok?
Ilk gol KK olarak kayda geçmişHat-trick
Juventusu seviyorum ya. Tekrar serie a ve avrupaya hükmedecek.
Bu sikeci juventusun bu turnuvada ne isi var? Ligde mi sampiyon oldu yoksa avrupada mi??
10 yıldir bir basarilari yok.
Adisin fifaa adii
Vlahovic'ten cikmalari lazim. Herif iki senede nasil coktu yawOsi bize gelmeyecekse Juve’ye gitmesini isterim Kolo, Osi, Kenan farklı şeyler olabilir