- 29 Ocak 2023
- 15.918
- 8.957
- 1.203
20 olmazsa iyi bu maç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilkay yine yedek hakan ç sakat diye kadroda bile yoktu dün40 yaşındaki temposuz ilkay yedek mi
Babası 8 numara olarak alındığını Radyo'da söyledi ama bu maçta normal ya rakibe göre, yedekte bir tek Rodri var zaten defansif olarak belli ki onu dinletiyor.reijindersi 6 oynatıyor milan keşke kullanma kılavuzu da gönderseymiş
Para derken senin City daha cok harciyor alo?real madrid - al hilal
el parasico
HakanÇ rüyalarına da giriyor mu rtailkay yine yedek hakan ç sakat diye kadroda bile yoktu dün
korkuyorumHakanÇ rüyalarına da giriyor mu rta
Saçmalığa bak. Soldaki boş adama pas verse net golTorrent’in takımının kurduğu barajmış. Delilik mi dahilik mi?
![]()
22:00 real ve osimhen'in takıntılı aşkı al-hilal maçıArda Güler'in maçı ne zaman, Arda Show özledim.
Topçumuzu salın lan
aynen öyle düşünüyorum bende güney-kuzey amerika hepsi keyif veriyor ama şu asya falan hatta avustralyadan takım almak büyük rezillik ya saçma sapan işler burdan oyuncu çıkıyor anca onlar da avrupaya geliyor onun dışında futbol oynamayı bilen,isteyen takım yokBrezilya Arjantin takımları olmasa çekilmez. Sonraki turnuvada ek ön eleme maçları olmalı. Şu Okyanusya, Afrika, Asya takımlarının yeri yok.
Valla keyiften çok scoutluk gibi bir şey oluyoraynen öyle düşünüyorum bende güney-kuzey amerika hepsi keyif veriyor ama şu asya falan hatta avustralyadan takım almak büyük rezillik ya saçma sapan işler burdan oyuncu çıkıyor anca onlar da avrupaya geliyor onun dışında futbol oynamayı bilen,isteyen takım yok