Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.404
- 4.814
- 1.618
o nasil bi kamera görüntüsüydü hahahah iyice batiracaklar yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demişler ya para için değil bizi istediği için gelsin futbolcular gelecekse diye neyini isteyecekse üst düzey futbolcu arap liginin, Avrupa ile Arap takımı arasındaki farkı göstermeli Real ama ciddiyetsizler, Bayern olsa 2 tane tıklamıştı şimdiye. Hep Ronaldo oe'si yüzünden coştu bunlar.Burada Osi'nin ne diyeceği daha önemli. Fark yesinler ki o seviyeye gitmesin.
bu sacma turnuvanin eski geliri neydi?
arastirsana nasil expertsinBilmiom heis
Sampiyon olan 5 milyon dolar para aliyordu.bu sacma turnuvanin eski geliri neydi?
yok artik simdi 125m ha ah be osimhenin en sz yari bonsvervisini cikarirdik bu turnuvada.Sampiyon olan 5 milyon dolar para aliyordu.
Son yillarda Avrupa'da bir basarin olmazsa bu tur organizasyonlarda ne isimiz olacak?su sacma turnuvaya kendimizi atamadik, su an osinin parasini topluyorduk, kolay rakiplerle. bayern sanirim 10 sifirlik macta 5m kasasina koymus. kici kirik salzburg bile var ya.
ayrica ben @Hayri Cund 'a sordum, sonucta expert olmus. gözden gecirilmesini rica ediyorum.Sampiyon olan 5 milyon dolar para aliyordu.
bu sacmaligin gelirini bilseydik köpek gibi saldirirdikSon yillarda Avrupa'da bir basarin olmazsa bu tur organizasyonlarda ne isimiz olacak?
Son 4 yilin en basarili takimlar buraya dahil oluyor.