- 17 Ağustos 2009
- 44.183
- 33.296
- 3.448
Tottenham'ın ileri hattı Osimhen-Barış-Sane kalitesinde değil bana göre. Ona rağmen skor bu. Haldır huldur top oynamamanın faydaları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaka gibi ama benim futbol anlayışıma göre bizim ön üçlü iki takımında ön üçlüsünden daha iyi.Tottenham'ın ileri hattı Osimhen-Barış-Sane kalitesinde değil bana göre. Ona rağmen skor bu. Haldır huldur top oynamamanın faydaları.
Adamlar euro league komple aldilar mesela.Bizim maçtan kaç oyuncu sahada?
arkaya kabak gibi kaan ayhan koyarsan hertürlü elenirsin hocamŞaka gibi ama benim futbol anlayışıma göre bizim ön üçlü iki takımında ön üçlüsünden daha iyi.
Singo alinmasi lazım, akanji alınması lazım, kaleci alınması lazım. Yoksa işimiz yaşarkaya kabak gibi kaan ayhan koyarsan hertürlü elenirsin hocam
Öyle. Ama Kaan'la oynayıp bir de savunmayı orta sahaya çıkarmak büyük iş bilmezlik. Yoksa Montella'nın Euro'da kullandığı gibi dar alanlarda kullanabilirsin Kaan'ı. Mis gibi de atak başlatır geriden.arkaya kabak gibi kaan ayhan koyarsan hertürlü elenirsin hocam
lemina sara torreira varken top cıkarmaya kaana gerek yok benceÖyle. Ama Kaan'la oynayıp bir de savunmayı orta sahaya çıkarmak büyük iş bilmezlik. Yoksa Montella'nın Euro'da kullandığı gibi dar alanlarda kullanabilirsin Kaan'ı. Mis gibi de atak başlatır geriden.
Aç içerdeki Manu maçına bak. Stoperde Kaan, orta sahada Ndombele ile nasıl oynadığımızı gör. Okan Buruk büyük bir deli.lemina sara torreira varken top cıkarmaya kaana gerek yok bence
hızlı güclü hucumu 0 bile olsa defansif sag bek alırsak gecisleri durdururuz
Ben taktik degisiklik beklemeyi bıraktım Okan hocadan. Asla eldeki oyunculara uygun bir oyun oynatmıyor. En azından oyun ezberimiz ve kalite farkıyla ligi götürüyoruz. Avrupa bı 150 milyon daha verilirse biraz ilerleme kaydedilebilir, Okan hoca özelinde.Öyle. Ama Kaan'la oynayıp bir de savunmayı orta sahaya çıkarmak büyük iş bilmezlik. Yoksa Montella'nın Euro'da kullandığı gibi dar alanlarda kullanabilirsin Kaan'ı. Mis gibi de atak başlatır geriden.
Bravo hocamTottenham'dan sürpriz bekliyorum