2025 UEFA Süper Kupa | PSG (4) 2-2 (3) Tottenham | MS | 13 Ağustos | TRT 1

Tottenham'ın ileri hattı Osimhen-Barış-Sane kalitesinde değil bana göre. Ona rağmen skor bu. Haldır huldur top oynamamanın faydaları.
Şaka gibi ama benim futbol anlayışıma göre bizim ön üçlü iki takımında ön üçlüsünden daha iyi.

arkaya kabak gibi kaan ayhan koyarsan hertürlü elenirsin hocam
Öyle. Ama Kaan'la oynayıp bir de savunmayı orta sahaya çıkarmak büyük iş bilmezlik. Yoksa Montella'nın Euro'da kullandığı gibi dar alanlarda kullanabilirsin Kaan'ı. Mis gibi de atak başlatır geriden.

Öyle. Ama Kaan'la oynayıp bir de savunmayı orta sahaya çıkarmak büyük iş bilmezlik. Yoksa Montella'nın Euro'da kullandığı gibi dar alanlarda kullanabilirsin Kaan'ı. Mis gibi de atak başlatır geriden.
lemina sara torreira varken top cıkarmaya kaana gerek yok bence

hızlı güclü hucumu 0 bile olsa defansif sag bek alırsak gecisleri durdururuz

lemina sara torreira varken top cıkarmaya kaana gerek yok bence

hızlı güclü hucumu 0 bile olsa defansif sag bek alırsak gecisleri durdururuz
Aç içerdeki Manu maçına bak. Stoperde Kaan, orta sahada Ndombele ile nasıl oynadığımızı gör. Okan Buruk büyük bir deli.

Ben taktik degisiklik beklemeyi bıraktım Okan hocadan. Asla eldeki oyunculara uygun bir oyun oynatmıyor. En azından oyun ezberimiz ve kalite farkıyla ligi götürüyoruz. Avrupa bı 150 milyon daha verilirse biraz ilerleme kaydedilebilir, Okan hoca özelinde.

Psg'de ciddi bir düşüş var bu da normal herhalde toparlarlar. Geçen senede Psg bir ara CL'de bir üst tura bile çıkamıyordu geç açılan bir takım sanırım.

enrique forvet almadan böyle girerse sezona tezegi avuclayabılır,dembeleden forvet filan olmaz

Dembele fabrika ayarlarına geri dönmüş 7 iq ile top oynamağa çalışıyor

Geri
Üst Alt