GSC Haber 2025 Yaz Transfer Dönemi İçin Kaleci Listesi

1. Kalecimiz kim olmali

• Kullanılan toplam oy
    47
Muslera 2 senedir gideceğim diyor, insan bir kaleciyle söz keser.
Ya da çıkın GÜNAY'la devam edeceğiz deyin.

Her şeyiniz muallak, vasıfsız herifler.

Muslera 2 senedir gideceğim diyor, insan bir kaleciyle söz keser.
Ya da çıkın GÜNAY'la devam edeceğiz deyin.

Her şeyiniz muallak, vasıfsız herifler.
Doğru söze ne denir.Ayan beyan herşey ortada iken çalışma şarttı.Belkide yapıldı bilmiyoruz ki.Oshimen sonrası hemen açıklanabilirmi acaba?

Al iste Proevedel'i gel. Gunay 'la paylasarqk oynasinlar. Bu sene buyuk ihtimalle ikinci kaleci pozisyonuna dusecek.

Doğru söze ne denir.Ayan beyan herşey ortada iken çalışma şarttı.Belkide yapıldı bilmiyoruz ki.Oshimen sonrası hemen açıklanabilirmi acaba?

Sanmıyorum, bunlar iki üç operasyonu aynı anda yapamazlar. Osimhen transferi gerçekleşirse eldeki imkanlara göre dönüp kaleci bakarlar.

Bu ederson konusu amma dillendirilmis yav.
Uzun toplari cok iyide ,yuregi agiza getiren kale onu hareketleride izledik cok cityde.

Zaten maas falan utopik rakamlar olmaz mi bir kaleci adina

Ederson Man Ciry'nin 3n kotu sezonlarindan birinde 26 lig macinda 4 asist yapmis.

Toplamda 277 lig macinin 115'inde gol yememis.

Mac basina kurtaris orani 1.69

Muslera 437 lig macinin sadece 167'sinde gol yenemis. Yedigi gollerin dortte biri kendi shabanligi da olabilir. Yine de kurtardiklari sayesinde geldi o sampiyonluklar.

Iki senede bir sampiyon olan takimin berbat bir defansi var. Dolayisiyla ayaginin duzgunlugunden ziyade oynayacak kalecinin iyi bir stopper olmasi gerekiyor bence.

Keşke Restes'i buralara getirebilecek gücümüz olsa

Listede olmayan Ederson ile anlaşılacak gibi duruyor. Ben Petrovic'i isterdim ama 25milyon£ kalın geldi.

Leeds açıkladı. Perri de kendine yer buldu. 4 yıl sözleşme, bons 18m €.

Alternatifler birer birer azalıyor.

Torino'dan Savic de transfer yaptı. Yalnız Napoli kendi as kalecisi Alex Meret'i ne yapacak acaba.

Bu ederson konusu amma dillendirilmis yav.
Uzun toplari cok iyide ,yuregi agiza getiren kale onu hareketleride izledik cok cityde.

Zaten maas falan utopik rakamlar olmaz mi bir kaleci adina
15 temmuzda 8 m haberini gorunce bunu demisim.

Su an donnaruma 10+2 maas haberleri cikiyor.(Bide x2 x2.5 bonservis)

Sovalyeyi Paris'e gonderen Lille, Toulouse'dan Restes yerine Nijmegen'den 22 yasindaki Roefs'i alacakmis. Bu herifler topcudan anliyor. Hemen bu transferi hi-jack etmeliyiz.

Abdullah Kavukcu: "Taraftarlarımız, bizim ilgilendiğimiz diğer 3 kaleciyi duyunca da çıldıracaklar. Henüz bilmiyorlar."

Şurada konuşulmayan kim kaldı geriye bilmiyorum da bizi çıldırtacak isimleri merak ediyorum...

Kurtuğa hayırlı olsun çok gizli bir operasyondu.

Kim gelmeli derseniz, inanın bilmiyorum. Ama kim gelmemeli derseniz Ederson derim.

Geri
Üst Alt