GSC Haber 2025 Yaz Transfer Dönemi İçin Kaleci Listesi

1. Kalecimiz kim olmali

• Kullanılan toplam oy
    47
Biz musleraya 6.75+cana ya almisiz yav.

15 sene once asaginyukari 10 M bandi yani minimum...

Hatirlamiyorum ama kesin yerden yere vurulmustur.
Cana dan yırttığımız için sevinmiştik ama birmkaleciye bu kadar verilir mi? Elleri küçük lafları o günlerde çıkmıştı. Yıllık ücreti yıllarca sorun oldu.

Bu isimleri yapay zeka analizi;

Galatasaray'ın kaleci arayışında, mevcut adaylar arasında öne çıkan isimleri değerlendirerek en uygun transfer seçeneğini belirlemek mümkündür.

---

🔝 Öne Çıkan Kaleciler

Djordje Petrovic (25) – Strasbourg (Chelsea'den kiralık)

Performans: Ligue 1'de pas sayısı ve isabetinde lider; 7.32 Sofascore puanıyla ligin en iyi ikinci kalecisi.

Özellikler: Topla oynama becerisi yüksek, oyun kurulumuna katkı sağlayan modern bir kaleci.

Durum: Chelsea'ye dönüşü planlanıyor; transfer maliyeti yüksek olabilir.

Joan García (24) – Espanyol

Performans: La Liga'da 127 kurtarışla lider; Real Madrid'e karşı maçın adamı seçildi.

Özellikler: Refleksleri güçlü, genç ve potansiyeli yüksek.

Durum: Serbest kalma bedeli €20 milyon; Arsenal ve Bournemouth'un ilgisi var.

Julen Agirrezabala (24) – Athletic Bilbao

Performans: La Liga'da maç başına 0.64 gol yeme ortalamasıyla Avrupa'nın en iyi kalecileri arasında.

Özellikler: İstikrarlı performans sergileyen, güvenilir bir kaleci.

Durum: Athletic Bilbao'nun oyuncularını satma eğilimi düşük; transferi zor olabilir.

---

🟡 Diğer Dikkate Değer Kaleciler

Marcin Bulka (25) – Nice

Performans: Ligue 1'de 15 maçta 7 gol yedi; 8 maçta gol yemedi.

Özellikler: Fiziksel olarak güçlü, güven veren bir kaleci.

Durum: Nice'in ilk tercihi; transferi için yüksek bedel gerekebilir.

Marco Carnesecchi (24) – Atalanta

Performans: Şampiyonlar Ligi'nde 9 maçta 5 gol yemedi; %72 pas isabeti.

Özellikler: Genç yaşına rağmen tecrübeli, oyun kurulumuna katkı sağlayan bir kaleci.

Durum: Atalanta'nın önemli oyuncularından; transferi maliyetli olabilir.

---

❌ Uzak Durulması Gereken Kaleciler

Kepa Arrizabalaga (30) – Chelsea: Yüksek maaşı ve istikrarsız performansıyla riskli bir tercih.

David de Gea (34) – Fiorentina: Yaşının ilerlemesi ve düşen performansıyla uzun vadeli bir çözüm değil.

Nick Pope (33) – Newcastle: Yaşı ve Premier Lig'deki yüksek maaşı nedeniyle uygun bir seçenek değil.

---

✅ Önerilen Transfer

Djordje Petrovic veya Joan García transferi, Galatasaray'ın uzun vadeli kaleci ihtiyacını karşılayabilir. Petrovic'in modern oyun tarzı ve top dağıtım becerisi, Galatasaray'ın oyun sistemine uyum sağlayabilir. García ise genç yaşına rağmen gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

---

🧠 Sonuç

Galatasaray'ın kaleci transferinde, modern futbolun gereksinimlerine uygun, top dağıtımı güçlü ve refleksleri kuvvetli bir kaleci tercih etmesi önemlidir. Bu kriterlere en uygun isimler Djordje Petrovic ve Joan García olarak öne çıkıyor.
@Keramettin TANRIVERDİ başakşehir maçında locandaki yönetim üyelerine iletir misin müdürüm

Cana dan yırttığımız için sevinmiştik ama birmkaleciye bu kadar verilir mi? Elleri küçük lafları o günlerde çıkmıştı. Yıllık ücreti yıllarca sorun oldu.
Onu hatirliyorum ama kaleci parasi dedigin gibi olmustur inanirim.

Boyle bakincada 12-15 M bandinda bir kaleci transferine oha demem heralde.

Avrupa'da oynayan kaleciler:

Bulka (25) - Nice
Lucas Perri (27) - Lyon
Radoslaw Majecki (25) - Monaco
Guillaume Restes (20) - Toulouse
Djordje Petrovic (25) - Chelsea
Arrizabalaga (30) - Chelsea
Mile Svilar (25) - Roma
David de Gea (34) - Fiorentina
Alex Meret (28) - Napoli
Carnesecchi (24) - Atalanta
Vanja Milinković-Savić (28) - Torino
Luiz Júnior (24) - Villarreal
Agirrezabala (24) - A. Bilbao
Álex Remiro (30) - R. Sociedad
Joan Garcia (24) - Espanyol
Noah Atubolu (22) - Freiburg
Nick Pope (33) - Newcastle
Tzolakis (22) - Olympiakos

Suudi Arabistan'da oynayan:

Bento (25) - Al Nassr
Bono (34) - Al Hilal

Guney Amerika'da oynayan:

John Victor (29) - Botafogo
Hugo Souza (26) - Corinthians
Gabriel Brazão (24) - Santos
Mycael (21) - Athletico Paranaense

Biraz aklima gelenlerin yani sira malum siteden bir derleme yapmaya calistim, hangileri daha mantikli veya daha makul olur bilemem onun tartismasini siz yapabilirsiniz.

Bulka'nin ismi ciddi olarak bizimle aniliyor, bakalim su listeden bu yaz baska hangi isimleri konusacagiz. Akliniza gelen ve mantikli olan bir kaleci varsa listede olmayan, onu da belirtebilirsiniz. Medyada cok pahali lanse edilen veya market degeri bizim icin asiri yuksek olan kalecileri bilerek eklemedim.

Not: genel olarak kendi takiminda 1. kaleci olan veya son sezon epey maclara cikmis kalecilerden olusturdum listeyi.
Sevgili Alper , Athletic Bilbao dan Unai Simón u eklermisin.Bakarsın ekleyince kısmeti açılır:) Bilemiyorum senin düşüncen nedir ama??

Avrupa'da oynayan kaleciler:

Bulka (25) - Nice
Lucas Perri (27) - Lyon
Radoslaw Majecki (25) - Monaco
Guillaume Restes (20) - Toulouse
Djordje Petrovic (25) - Chelsea
Arrizabalaga (30) - Chelsea
Mile Svilar (25) - Roma
David de Gea (34) - Fiorentina
Alex Meret (28) - Napoli
Carnesecchi (24) - Atalanta
Vanja Milinković-Savić (28) - Torino
Luiz Júnior (24) - Villarreal
Agirrezabala (24) - A. Bilbao
Álex Remiro (30) - R. Sociedad
Joan Garcia (24) - Espanyol
Noah Atubolu (22) - Freiburg
Nick Pope (33) - Newcastle
Tzolakis (22) - Olympiakos

Suudi Arabistan'da oynayan:

Bento (25) - Al Nassr
Bono (34) - Al Hilal

Guney Amerika'da oynayan:

John Victor (29) - Botafogo
Hugo Souza (26) - Corinthians
Gabriel Brazão (24) - Santos
Mycael (21) - Athletico Paranaense

Biraz aklima gelenlerin yani sira malum siteden bir derleme yapmaya calistim, hangileri daha mantikli veya daha makul olur bilemem onun tartismasini siz yapabilirsiniz.

Bulka'nin ismi ciddi olarak bizimle aniliyor, bakalim su listeden bu yaz baska hangi isimleri konusacagiz. Akliniza gelen ve mantikli olan bir kaleci varsa listede olmayan, onu da belirtebilirsiniz. Medyada cok pahali lanse edilen veya market degeri bizim icin asiri yuksek olan kalecileri bilerek eklemedim.

Not: genel olarak kendi takiminda 1. kaleci olan veya son sezon epey maclara cikmis kalecilerden olusturdum listeyi.
Tzolakise yatirim yapalim derim ama hakilaten 30 falan mi istiyorlar yav ona? Diger konuda sanki oyle post vardi

Sevgili Alper , Athletic Bilbao dan Unai Simón u eklermisin.Bakarsın ekleyince kısmeti açılır:) Bilemiyorum senin düşüncen nedir ama??
O Ispanya MT birinci kalecisi yav onu gecelim, buraya gelmesi imkansiz suan.

Bu arkadaştan başkasını kovalamak komik olur

Muslera'yı ikna etmeye çalışıyoruz. Çünkü üst düzey bir kaleci alacak bütçemiz yok. Osimhen işi olmazsa tabi belli bir bütçe oluşabilir. Ama üst düzey bir kaleci alınmayacaksa yerli alternatiflere yönelmek iyi olur. Günay ile takılırlar.

Güney Amerikalı dışında kimseyi ciddiye almıyorum ve ihanet olarak değerlendiriyorum. Dinamitler bellidir ve değişmez.

Muslera'yı ikna etmeye çalışıyoruz. Çünkü üst düzey bir kaleci alacak bütçemiz yok. Osimhen işi olmazsa tabi belli bir bütçe oluşabilir. Ama üst düzey bir kaleci alınmayacaksa yerli alternatiflere yönelmek iyi olur. Günay ile takılırlar.
Ust duzey kaleciden ne anlamamiz lazim? Oblak, Courtois gibi kaleciler mi?

O tarz kaleciler evet. Martinez, Allison vs. Bir de iyi olduğunu kanıtlamış genç kaleciler de var ama alma şansımız yok. Chevalier, Mamardashvili vs tarzı.
Sen suan realist bakamiyorsun maalesef.

O tarz bir kaleci ne bize gelir nede 30-40 milyon ruro verebiliriz.

Bu listedeki kalecilerden yarışı suan ki Muslera'dan daha iyi. Bizim icin hangisi alinabilir ona bakmamiz lazim yoksa kimseyi alamayiz o düşünceyle.

Sen suan realist bakamiyorsun maalesef.

O tarz bir kaleci ne bize gelir nede 30-40 milyon ruro verebiliriz.

Bu listedeki kalecilerden yarışı suan ki Muslera'nldan daha iyi. Bizim icin hangisidir alinabilir ona bakmamiz lazim yoksa kimseyi alamayiz o düşünceyle
Ben de alamayız diyorum zaten. Listedeki kalecilerden Muslera'dan iyi olanlar da cok maliyetli olacak, onları da alamayız. Muhtemelen diğer yarısından biri gelecek. Ona da gerek yok diyorum zaten. Muslera'nın bu halinden iyi olmayan kaleci niye alınsın. Onun için dediginin aksine daha realist olduğunu düşünüyorum.

V1- Zaniolayı takasta kullarak bir italyan kaleci çekelim.
V2- Kerem Demirbay takasta kullanatak uğurcanı çekmek.
V3 - Kaan Ayhan takasıyla berkeyi almak.

Geri
Üst Alt