- 16 Haziran 2010
- 190.920
- 133.690
- 6.478
manu ile falan adı geçiyor onlar için belki abartılmış bir kaleci olabilir. Bizim için yeterli diye düşünüyorum ama tabi yüksek bonservis biraz zor veririz kaleciye gibi durmakta
Kendim hic ciplak gozle izlemedim sadece 1 defa macina denk geldim orada da ne oldugunu anlayamadim dogal olarak. Ama izleyenlere baktim sag sola, buyuk takimlar bunun icin teklif yapmazlar diyenleri gordum. Orta sinif takimlar icin iyi olabilir deniliyor o yuzden bilmiyorum, izleyenler daha iyi bilir.
Psv kalecisi walter benitez'in sözleşmesi bitmiş. Şl de çok az izlemiştim iyi gibiydi ama sence nasıl kaleci
Vallah onu pek tutmuyorum, suanki Muslera ile yakin diyebilirim ama cokta begenilmeyebilir burada cunku yan toplarda bazen bocaliyor. Bonservissiz olmasi tek cazibeli tarafi suan.
Ben de alamayız diyorum zaten. Listedeki kalecilerden Muslera'dan iyi olanlar da cok maliyetli olacak, onları da alamayız. Muhtemelen diğer yarısından biri gelecek. Ona da gerek yok diyorum zaten. Muslera'nın bu halinden iyi olmayan kaleci niye alınsın. Onun için dediginin aksine daha realist olduğunu düşünüyorum.
Tamam iste onu diyorum, oyle Edersonlar Oblaklar falan beklemek gercekci bir yaklasim degil. Bizde Muslera'nin miadi doldu, artik oyle ya da boyle yeni kaleci sart bize , Muslera ile kesinlikle devam edemeyiz bu saatten sonra.
Bu dogrultuda mecbur bir kaleci bakilmali ki yonetim baslamis zaten calismalara cunku yurt disinda ciddi haberler cikmaya basladi, ozellikle Bulka konusunda mesela. 12-15 milyon euro'dan fazla vermeyiz bir kaleciye o acidan bakip hangisi alinabilir hangisi iyi bir kaleci olarak duruyor oyle degerlendirecegiz. Kusursuz, hatasiz bir kaleci yok dunyada yani mukemmel birinin pesinde olmanin bir anlami yok cunku bu zaman kaybi olur bizim icin. Zaten Muslera'dan sonra her kaleci diken ustunde olacak bu bir defa kacinilmaz.