2025 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Yeni yıl, yeni konu.

1000068912.webp

Galatasaray Kulübü Divan Üyesi İbrahim Göknar: "Avrupa şampiyonu hedefiyle kurulacak bir futbol takımı, 6 ayda bir 3-4 yeni oyuncu almaz! Böyle bir mantık olmaz. Real Madrid, Barcelona gibi takımlar yapıyor mu böyle bir şey? Artık buna düzen getirmemiz lazım. Taraftarlar alıştırıldı. Yalan bir dünyada hep birlikte yaşıyoruz."

İbrahim Hatipoğlu: "Oyuncumuz Icardi hakkında bilgi vermek istiyorum; Kendisi başarılı bir operasyon geçirdi. Süreç, Yener hoca kontrolünde devam ediyor. Arjantin'de evinde. İlk fırsatta buraya dönüp bizlerle birlikte olacak."

Metin Öztürk: "Diğer kulüpler 3 ayda bir divan toplantısı yaparken biz her ay yapıyoruz. Bazen ayda 2 defa yapıyoruz. Bir arada bulunmak çok önemli"

Süheyl ağabey aday ol. Yanına ArslanErden'i al.

Metin Öztürk: "Sponsorluk geliri 70 değil, 100 milyon dolar olsa da futbola yatırmaya devam edeceğiz. Galatasaray'ı dünya markası yapmaya devam edeceğiz."

tamamını açtım arkaplanda dinledim hepsini.

"Kemerburgaz'ın tamamı bitti" diyebilmek saçmalığın daniskası - kelimeler önemlidir , peyzajından giriş kapısında - sıcak suyundan bilmemnesine her şey var demektir o cümle.

olmadığını biliyoruz - hala hikaye anlatmasınlar, daha ihalesinden tut bilmemne minimum yaz sonuna kadar bam güm girilemez oraya. Sezonu başarıyla bitirelim , sonra yeni sezonda açılış yapılır Kemerburgazda.

tamamen bitmiş olsa 50 tane video , orada röportaj bilmemne olurdu. kimseyi kandırmasınlar.

Süheyl Batum sorumluluk alıp - hem de yönetimde olmaması avantajıyla bam güm girdi - taraftarın istediği dili konuştu. Bir diğer üye benim hep dillendirdiğim kısmın alını çizdi , cevap vermeyin - kendi hallederinde patırtı yapsınlar, o seviyeye düşmeyelim dedi . Haklı buluyorum hala. Süheyl Batum zaten hukuki yerden giriyor - o sert dil. boş konuşma değil kesinlikle.

şu BB'den çıkma işi için kürsüden alkışlar alındı falan filan - ama diğer yönden sonlara doğru çıkan adam ve fix muhalif Aydın Bey dedi - çıktık ama sonra hemen borçlanıyoruz vs vs diye devam etti . O konuda , Dursun Özbek'in verdiği para - sportif alacak verecekten kulüp üzerine borç çıkması falan enteresan işler. o adamın dediği "ben başkan bir şey söyledimi soru işaretiyle yaklaşıyorum" dedi ve bu maalesef tekrar ve tekrar doğru çıkıyor.

ısınmaya başladım - çarşamba günü galiba

yarın ya da divandan önce öğlen en geç BB açıklaması gelecek mi bakalım

Ali Sabahcı Kemerburgaz altyapı kısmını gerçekten üstleniyor mu detay verilecekmi bu hususta.

pislikbahçe ortamı bu konuları örtmemeli kesinlikle.

BugünGünlerdenDivanKurulu

kyujhgfsd.webp

BB'den çıkılmadı - B planı vs dedni (Merhaba Metin Öztürk ve alkışları)
Kemerburgaz'a geçilmedi - sadece iki koltuk 1 masa gördük (Metin Öztürk ve alkışları)
Transferde harcanan Hatipoğlu imzalı paralar sana da merhaba

Metin Öztürk ve Eray Yazgan VAR kayıtların açıklanması için başvurularına takiben TFF ye gitmişler

Divanda Meitn Bey boy gösterebilecek mi meraktayım ?

Aydın Özmızrak'ın su içmelerinin üzerine 7.5 alt üst goy goy yaptığımız toplantı 13:30 da başlayacak.

BugünGünlerdenDivanKurulu

Ekli dosyayı görüntüle 280265

BB'den çıkılmadı - B planı vs dedni (Merhaba Metin Öztürk ve alkışları)
Kemerburgaz'a geçilmedi - sadece iki koltuk 1 masa gördük (Metin Öztürk ve alkışları)
Transferde harcanan Hatipoğlu imzalı paralar sana da merhaba
Kemerburgaz görünen bitti. Geçilip geçilmemesi artık hocada o yüzden o konuda artık eleştiri olacağını sanmıyorum. BB'den çıkılma konusunda Metin Öztürk ve yönetime ciddi eleştiri olmalı özellikle önden alkışlayan Metin Öztürk'e herkes Florya işini beklerken ondan da süreç ve zamanlar açıklanmışken gereksiz saçma bir açıklamanın hesabı sorulmalı.

Kemerburgaz görünen bitti.
Görüntüsü gelmeden inanmayacağım bir husus - kimse kusura bakmasın

görüntü derken 1 masa 2 koltuk değil - önemli olan kısımların mis gibi hazırlanmış bir tur videosundan bahsediyorum.

Metin Öztürk şu an Riva'da imiş HY 'ye göre.

oha aydın özmızrak İLK çıktı konuşmaya (en muhalif seslerden biri ekonomi kısımlarında)

Yayında ses çok kısık Gs Tv yine yanıltmıyor ulan hiçmi bakmıyorsunuz chat bölümüne millet ses yok yazıyor

Ada ve sualtı kazıkları ilk gündem ha...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt