Furkan Kaya
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 10.324
- 8.022
- 1.148
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep seskoya verdiğim için bu sefer Furkan Kaya dedim knk nasıl tercihSesko
Net
@Doruk Ata TANRIVERDİ bu kıymetli önerimi tebrikler öneriler şikayetler başlığında sunabilir misin? Ben yazarsam madem böyle bir fikrin var moderasyon toplantılarında niye dile getirmedin gibi bir tepki gelebilir.Yılın dikkat çekici mesajı, yılın olayı, yılın mizahşörü gibi kategorilerde oylama yapılmasından ziyade mesajlara gelen tepkilerin analiz edilerek kazananın belirlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Örneğin: 2025 yılında en çok haha alan kişi yılın mizahşörü seçilmelidir.
Buna yönelik bir altyapı çalışması gerçekleştirilebilir.
%Yılın dikkat çekici mesajı, yılın olayı, yılın mizahşörü gibi kategorilerde oylama yapılmasından ziyade mesajlara gelen tepkilerin analiz edilerek kazananın belirlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Örneğin: 2025 yılında en çok haha alan kişi yılın mizahşörü seçilmelidir.
Buna yönelik bir altyapı çalışması gerçekleştirilebilir.
Her kimki wpden özelden lobicilik yapıyor hile hurda peşinde kendi payına şerefsizdir%her yıl aynı şeyler olmaması adına harika öneri, lobiciliğin önüne geçilmeli, yeni üyelerde ödül alsın artık
Sizin gibi değerli bir ağabeyimden destek almak mutluluk verici%her yıl aynı şeyler olmaması adına harika öneri, lobiciliğin önüne geçilmeli, yeni üyelerde ödül alsın artık