GSC Haber 2026/27 Sezonu Formaları Tanıtıldı

Formaları nasıl buldunuz ?

• Beğendim

• Eh İşte

• Beğenmedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Parçalıyı yakası hariç beğendim, yaka çok basit duruyor.

Beyaz 3 yıldır aynı baydı artık yakası da tırt

Füme de gayet sade ve güzel. Arma da güzel durmuş bnc. Önceki sezonki saçma sapan desenli kırmızılı grili yamuk yumuk siyah gibi olacağına böyle olsun
Beyaz yerine daha alengirli forma sevenlere özel bir şey yapılabilirdi 3. forma için. Daha iyi olurdu öyle yapılsa daha fazla kişiye hitabet edilirdi en azından.

Beyaz yerine daha alengirli forma sevenlere özel bir şey yapılabilirdi 3. forma için. Daha iyi olurdu öyle yapılsa daha fazla kişiye hitabet edilirdi en azından.
Düz sarı ve düz kırmızı forma bayadır yapılmıyor çok güzel duruyordu yav

Fbnin sarı-beyaz forması baya güzel, adidas bu işin piri malesef

Galatasaraylı olmak memnuniyetsiz olmayı gerektirir bizim pirimiz hıncaldır

Galatasaraylı azla yetinmez hep en güzeli en iyiyi ister sürekli enleri arzular

Biz ilklerin ve enlerin takımıyız, azla yetinenler gölge etmesin

Akira Kurosawa Samurai GIF by Turner Classic Movies

yav hıncal uluç nerden nasıl pirim kasacaksa onu yapan biriydi.

para karşılığı en berbat tiyatro oyunlarına güzel incelemeleri yazıp sonra dönüp FT eleştiriyordu.

aynı zamanda defne'nin vefatından sonra yazdığı köşe yazısıyla da ne kadar berbat bi insan olduğunu ispatladı

Geçen sezondan kalan beyaz ve parçalı formalara bir kaç değişiklik ekleyip stoklarını eritiyorlarmış gibi.

şöyle bir forma yapmadılar senelerdir ya hele Osimhen'e aşırı yakışırdı böyle bi forma

1783167278497.webp

Açıkçası parçalı için tek eleştiri yaka için yapılabilir, onun dışında tertemiz çok güzel forma. 10/8

Ancak siyah detaysız epey eksik bir forma 10/4

Beyaz ise her sezon görmesek belki göze güzel gelebilir idi ancak şimdi çok sıradan geliyor. 10/5

Bizim adidasları ben beğenmezdim. Kalite olarak nike en iyisi bence ama yan ürünleri de düşününce puma daha fazla önem veriyor sanki. Lakin hepsi maddi olarak aynı şartları önerse Nike seçerdim herhalde.
En beğendiğim parçalı buydu.
BcHeRUlCQAAT5kL.jpg

yav hıncal uluç nerden nasıl pirim kasacaksa onu yapan biriydi.

para karşılığı en berbat tiyatro oyunlarına güzel incelemeleri yazıp sonra dönüp FT eleştiriyordu.

aynı zamanda defne'nin vefatından sonra yazdığı köşe yazısıyla da ne kadar berbat bi insan olduğunu ispatladı
Ulan nedim memnuniyetsiz reisin memnuniyetsizligini örnek aldık sadece kendimize yaşam rehberi belirlemedik ya

Geçen sezon yapıldı yaw ha ama ana set değildi bir iki maçta gördük. Ancak özlemişiz yani güzel gelmişti o formalar da

Açıkçası parçalı için tek eleştiri yaka için yapılabilir, onun dışında tertemiz çok güzel forma. 10/8

Ancak siyah detaysız epey eksik bir forma 10/4

Beyaz ise her sezon görmesek belki göze güzel gelebilir idi ancak şimdi çok sıradan geliyor. 10/5
Şu kaç pts idi sence :asd:

1bc35c18-9a6c-4793-96a9-6c37d2cea8d0.webp

Hiç özen gösterilmiş gibi durmuyor formalar. Bu sene sırf yenilemek için sadece parçalıyı alırım gibi.

şu kepazeliği nasıl bu yılkinden iyi görüyon atam çok enteresansın :asd:

Forma da biraz sade olcek yav
Abi çok kişisel bir olay ya bu tasarım işi, demek istediğim özen ya da farklı denemeler,

yoksa güzel ya da değil olayında değilim ben, uğraş veriyorlar mı bir fikir vs var mı kısmındayım

Mesela parçalı üzerinde oynanmamalı bu benim için kritik ancak deplasman ya da alternatif için bazen farklı denemeler uğraşlar görmek istiyorsun ya

senin halkin koyun olursa en dandik malzemeyi itelerler nasil olsa alacaksin
20 senedir ayni oyu veren adama dantelli forma mi cikaracaklardi :D

Geri
Üst Alt