GSC Haber 2026/27 Sezonu Formaları Tanıtıldı

Formaları nasıl buldunuz ?

• Beğendim

• Eh İşte

• Beğenmedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Formalar sade ama güzel.

Benden bahsediyor olabilir, yani yeni 94-06 Almanya forması aldık malum. Bunlar böyle formalar çıkardığı sürece 250 yıl falan Galatasaray forması alınmaz valla. Sneijderin olduğu dönemki tam parçalıdan beri bir tane içe sinen forma yapmadılar yav, kimse tınlamıyor belli ki içerde anlayan revize isteyecek kimse yok.

Benden bahsediyor olabilir, yani yeni 94-06 Almanya forması aldık malum. Bunlar böyle formalar çıkardığı sürece 250 yıl falan Galatasaray forması alınmaz valla. Sneijderin olduğu dönemki tam parçalıdan beri bir tane içe sinen forma yapmadılar yav, kimse tınlamıyor belli ki içerde anlayan revize isteyecek kimse yok.
aga ufak detaylara bile onem vermyiorlar ya cildirmalik ya bakiyorsun butun avrupada adamlar sicak sicak forma cikartiyor bizimkinler hep tirt

ben bu katalog forma işini sevmiyorum ama

biraz daha kulübün söz sahibi olması gerekiyor

bjkye mesela adidas 2011de barcaya yaptığı formayı çakıp geçmiş

bu kadar markalara teslim olmamak lazım

bizden birisi demiyor mu şu yaka işine bir çözüm bulalım diye

aga ufak detaylara bile onem vermyiorlar ya cildirmalik ya bakiyorsun butun avrupada adamlar sicak sicak forma cikartiyor bizimkinler hep tirt
Misal senin St Pauli forması da puma, bende Fildişi var o da puma. Bize ekstra bir özensizlik var bariz diğer işlerine bakınca.

bu sponsor yazisi neden bu kadar buyuk

1783151347676.webp

Font iyi seçilmiş.Onun haricinde rezilde etmez vezirde formalar.

Videoda 4. Formayı yakalı gösteriyor
O da mor olur heralde

Formaları kötü gösteren biraz da sponsorların tasarımsal çirkinliği. Tipografi logolarında hem çok fazla yazı ve harf var, hem de boyut olarak çok büyük kullanılıyorlar.

Pasifik şöyle kullanılabilmeli.

d55fb5QZQtpEuBXA.webp

Sixt de ilk sezonunda "Rent A Car" ifadesiyle birlikte yazıyorken sonraki sezonlar burada revizyona gidilmişti.

Screenshot Capture - 2026-07-04 - 11-16-57.webp
a193fe09-i9vposp1yn9uwa9j63ra9n.webp

Geri
Üst Alt