GSC Haber 2026/27 Sezonu Formaları Tanıtıldı

Formaları nasıl buldunuz ?

• Beğendim

• Eh İşte

• Beğenmedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
4 senedir aynı formaları sunup gesem taraftarlarını kazıklamaya devam

Fontun adı Cimbomfont.

Bu sene forma satislarinda düşüş olabilir cok absürt başarılar olmazsa hickimse bu pazar mallarına cuvalla para vermez zaten gecen yılların aynisi

Beğenmedim. En kötüsü parçalı olmuş, beyazdaki düğme ne öyle forma ya yakalı olur ya yakasız. Siyah yine içlerinden en alınası. Geçen sezon beyaz almıştım sadece daha çok retro forma, osi, sane paketleri ve almıştım bu sene de öyle olacak gibi.

Beceriksiz yönetim forma da diktiremiyor

Ben beğendim. Her zaman minimalist ve en sade formaları seviyorum. Şekilli şukullu forma seven pavyona gitsin

Geçen seneden 5 yıldızlı forma alan birisinin bu formaları almasına bir sebep göremiyorum parçalı ve beyaz 1e1 aynı sayılır siyah olanda zaten morlu falan bi cazibesi yok.Akıl alır gibi değil ya 3 model yapıyorsun ve 2-3 milyon satma potansiyelin var ama çıkan formalara bak YAZIK !!!!

Bu saçma ton farkı nedir yav
IMG_2028.webp

4. forma FULL SARI olabilir.

Parçalı güzel. Fümeye biraz daha detay olsa iyi olabilirdi. Beyaz formaya gerek yoktu onun yerine farklı değişik bir deneme daha güzel giderdi çok fazla beyaz geldi üst üste.

Eflatun yakalı siyah forma hoşuma gitti. Ben zaten günlük hayatta hep koyu renk giydiğim için bunların arasından siyah formayı beğenmem de normal hani. Diğerleri zaten aşağı yukarı klasik. Ufak detaylar değiştirilip her sene giyiyoruz zaten.

Ben ama özellikle yakada siyah detay olan İcardi'nin ilk geldiği sezonki parçalıyı beğenmiştim. Biraz ona benzer içinde siyah renk içeren tasarımlar da güzel olabilir. Bizim aslında Alman Milli Takımının tasarımlarına benzer tasarımlar da oluşturmamız lazım. Çok güzel yapıyor adamlar. Kulüplerden de PSG'nin bu sezonki forması efsaneydi.

Geri
Üst Alt