Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuşurken öyle konuşmuyoruz ya ilgimi çekti, sorayım dedim.Daha dile yatkın ve daha kolay olduğu için? Kitap yazmıyoruz sonuçta![]()
Afrika'nın kotası fazla çoğalmadı ki. Bunlardan iyi afrika takımı wardır. Nijerya meselaDünyadaki ülkelerin neredeyse %25 i bu turnuvada... daha neler neler çıkacak bu turnuvada... tarihi skorlar çıkar bu dünya kupasında...
daha valla 15 ülkeye bile verseler içinde abd olan dkyi ben izlemem bu saçmalıkları bunlar gitsin eggball oynasınlar boktan sporlarını kendi ülkelerindeki mallar izliyo sadece bizim futbolu bok ediyorlar durduk yere
Çok pahalı. TR maçlarını düşündüm, biletlere başvurdum çıkmadı. Serbest piyasaya baktım, dedim değmez. Uçak parası, otel parası, bilet parası. Dedim tatile çıkarım daha iyi.herhangi bi maca gidicen mi rtas
Bakalım Haiti, Panama ve Curacao bu Güney Afrika'dan iyi mi
Curacaodan kayserili ve igdirsporlu adam olmasi muthis bir detayBakalım Haiti, Panama ve Curacao bu Güney Afrika'dan iyi mi
PazartesiSengomuzun maci ne zaman? Wcde ilgimi çeken tek husus.
Hollanda maçında izledim Özbekistan’ı biraz. Kötüler bence.Ozbekistan iyi
Fas, Senegal iyi
Japonya iyi
Şu wonderkidi oyuna atın da görelim
Sengomuzun maci ne zaman? Wcde ilgimi çeken tek husus.