Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaz aylarında olan bir turnova icin normal neyine şaşıriyorsunara olacakmış 3 dakika ulan zaten böyle saçmalıklar istesem gider basketbol denen sporu izlerim işe bak ya
Shamar' dan bile iyi topçu demekki, hemen alınmalı :quinones 31 maçta 33 gol atmış ligde
hiç reklam arası duymadım yaz ayında hayatımdaYaz aylarında olan bir turnova icin normal neyine şaşıriyorsun
Shamar' dan bile iyi topçu demekki, hemen alınmalı :
Sitholeheriflerde b.k cukuru adinda oyuncu var
Yaz aylarında olan bir turnova icin normal neyine şaşıriyorsun
Su molası verilecek oyuncular için FIFA sağlık komitesinin kararı bu.hiç reklam arası duymadım yaz ayında hayatımda
Yaz aylarında olan bir turnova icin normal neyine şaşıriyorsun
Su molasi kafasi degil ama basbaya TV reklam molasi duzenegi. O kismi tatsiz biraz.Yaz aylarında olan bir turnova icin normal neyine şaşıriyorsun
Futbol kuralları hep aynı kalıyor 100 yıldır sankiilk defa mı yaz ayında düzenleniyor
3 dk ne alaka
30 saniyede su içip dönecekler işte
fifanın futbolu amerikan sporlarına yakınlaştırma yavşaklığı işte
tmm amerikan saçmalığı işte başka bir şey değil her sporlarında böyle saçmalıklar var ben futbol izlemek istiyorum 3dkda çok bu arada amerikada da ilk defa oynanmıyoki bu kupa , reklama gitmese yine az biraz ok yaniSu molası verilecek oyuncular için FIFA sağlık komitesinin kararı bu.
Yayıncı kuruluşlar da bunu fırsatı çevirip reklamdan para basacak.
bunlar ne boyle ya hep bi negatiflik hep bi kulp takmaFutbol kuralları hep aynı kalıyor 100 yıldır sanki![]()
Onlar akıyor yaGüney Afrika böyleyse Yeşil Burun falan nasıl acaba...
O önceden açıklandı para basma fırsatı olarak anlaşıldı FIFA da buna izin verdi.Su molasi kafasi degil ama basbaya TV reklam molasi duzenegi. O kismi tatsiz biraz.