2026 DK A Grubu M:1 | Meksika 2-0 Güney Afrika | MS | 11 Haziran | TRT 1

yav 100 kere izledim yan yana koşan her adam diğerinin önüne balıklama atlasın kırmızı olsun bu mu yani

adam ne yapsın orada yok mu olsun

hani müdahale etmek istesem filan o da yok
Defans oyuncusu, önündeki top süren adam için 'aman dokunmayayım' demek zorunda. Top bende, istediğim yöne sürerim, bana ne arkadaki adamdan? O düşünsün.

Mac puani 2/10

1 olmamasinin tek nedeni acilis setamonisi tarzi bir seyler izledik diye

Brezilya - Fas maçına kadar izlemem galiba diğer maçları.

Pazar günkü maçlar iyi olur.

yav 100 kere izledim yan yana koşan her adam diğerinin önüne balıklama atlasın kırmızı olsun bu mu yani

adam ne yapsın orada yok mu olsun

hani müdahale etmek istesem filan o da yok

Yahu kendini yere atan falan yok... Sen koşarken önüne daha yavaş koşan topa sahip biri geçerse sen de yavaşlayacaksın, hızını kontrol edeceksin... Aynı hızla koşmaya devam edersen paldır küldür adamı indirmiş olursun ki zaten adamın sağ bacağına tüm vücuduyla ve iki bacağıyla yüklenip bozuyor... Topa sahip olan adam topsuz adamla aynı hızda koşmak zorunda değil kısacası... Aniden dursa ve arkadaki küt diye arkadan çarpsa da faul olur... Hücum oyuncusu burada hızını almış ve kontrolsüz gelen adamın önüne sürerek akıllılık ediyor tabi...

meksika 2-0 diyorum
Smug GIF

maçı meksika kazandı ama onlar bile eski meksika değil

İtalya 90 dan beri dünya kupası izliyorum. Bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum...

Rezil bir turnuva olması için her şart mevcuttu zaten...

- Futbol kültürü sıfır ülkelerde oynanması (Meksika hariç tabi)
- ABD'nin kapitalist uygulamaları, su molaları, ekstra reklamlar vs...
- Yine ABD ve Trump odaklı politik mevzular...
- 48 takıma çıkarıp grup aşamasını hem zayıf takımlar nedeniyle hem de 3 takımın çıkması nedeniyle keyifsiz yarı formalite saçma sapan bir aşamaya çevirmeleri...
- Bizim için oynanacağı saatler...
- Sıcak ve oyuncuların artan maç yükünün etkileri... (94 ABD Dünya Kupası'nda da sıkıntı olduğu söylenir)
- Her dünya kupasında gördüğümüz farklı kıtalardan hakemlerin tuhaf standartları ve buna eklenecek ilk kez uygulanacak bazı kuralların ne etkileri olacağının belirsizliği...

Geri
Üst Alt