2026 DK B Grubu M:1 | Kanada 1-1 Bosna Hersek | MS | 12 Haziran | TRT 1

Kanada çok fazla pozisyon harcıyor. Tarık'ı övüldüğü kadar beğenemedim. Fizik olarak eziliyor gibi.

renktaş maç 24 derecede parçalı bulutlu havada oynanıyor şu an
Olsun Meksika dakilere de aynı şeyi söylüyorsunuz miami dekilere de :) içsinler abi toparlansınlar biraz enerji kazansınlar... basketbol maçlarının son dk sı 1 saat sürüyor neredeyse 😀

şu kanadalı pogbayı da kaç kere yazdım burada valla gedson açsın da biraz futbolcu görsün tek bacağı tüm gedsona bedel

Lavuk bosna taç atarken istisnasız sayıyor
Kanada atarken tık yok 😁😁

İsmail kone prime Atiba haçinsın gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jonathan David bütün pozisyonları harcıyor

Bayraktareviç gözüme çok çarpıyor ama çok atletik adam var karşısında

Erokspor- Çorum fk maçı daha güzel bu maçtan. Bir an ònce grup maçları bitip eleme maçları başlasın.

Bu spiker kim ya hamaset yapa yapa bir hal oldu. Tamam lan bundan sonra sana maç anlattırırlar rahat ol.

Dost ve kardeş ülke diye diye bir hal oldu.

Seviye düsük olsa da izlemesi zevkli.
Bence Kanada cakacak bunlara. Bosna hayal kirikligi oldu benim icin.

1-1 olacak gibi (bir tane duzgun net sut cikaramiyor kanada, halisahavari bir hucuma sahip) ama galip gelen olur mu emin degilim.

Gündüz maçı, düşük seviyeli takımlar, kamera kalitesinin farkı, tribünlerde tatile gitmiş insanlar olunca kalitesiz geliyor gözümüze...

Üst turlardan sonra turnuva güzelleşmeye başlayabilir. İlk maçlar genelde puan alalım maçları oluyor... o yüzden de temkinli oyunlar görüyoruz sanırım...

Bu spiker kim ya hamaset yapa yapa bir hal oldu. Tamam lan bundan sonra sana maç anlattırırlar rahat ol.

Dost ve kardeş ülke diye diye bir hal oldu.
Bizim CL de de mac anlatan Mujdat. (Icardi bayern panenkayi anlatan - cikabildigi en yuksek ses o)

Geri
Üst Alt