- 16 Haziran 2010
- 208.706
- 162.377
- 6.838
2026 FIFA Dünya Kupası B Grubu 2. Maç
İsviçre - Bosna Hersek
SoFi Stadium, Los Angeles
18 Haziran 2026 Perşembe
22:00
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stad iyi ama garip buldugum bir detay var.Bu stat baya iyi duruyor
ABD'yide bu statta yeneceğiz
Dünyanın en pahalı stadyumuBu stat baya iyi duruyor
ABD'yide bu statta yeneceğiz
Yarısı , ya da bir kısmı yani, yerin içine olması bu tarz büyük stadlarda her daim daha mantıklıdır.Stad iyi ama garip buldugum bir detay var.
Havalimani yakininda oldugu icin yuksek degil yerin altina dogru kazilarak yapilmis(maliyetindeki artisin nedenlerinden biri). O acidan cok ilginc geliyor bana.
10 km oteye yapilaz miymis daha ucuza ayni teknolojide mesela, o kadar detayina bakmadim.
Guzel stad ama.soyle skorbordlarin hastasiyim
Teşekkürler bilgi için bilmiyordum dışardan ilginç bir mimarisi var o nedenleStad iyi ama garip buldugum bir detay var.
Havalimani yakininda oldugu icin yuksek degil yerin altina dogru kazilarak yapilmis(maliyetindeki artisin nedenlerinden biri). O acidan cok ilginc geliyor bana.
10 km oteye yapilaz miymis daha ucuza ayni teknolojide mesela, o kadar detayina bakmadim.
Guzel stad ama.soyle skorbordlarin hastasiyim
Tamam da havalimanindibinde oldugu icin ekstradan daha hesap kitapli yapildi diye izlemistim bir yerde.Yarısı , ya da bir kısmı yani, yerin içine olması bu tarz büyük stadlarda her daim daha mantıklıdır.
Boyle yapilarda muhendislik > mimari acikcasi. En azindan ben o kismini daha cok takdir ediyorum.Teşekkürler bilgi için bilmiyordum dışardan ilginç bir mimarisi var o nedenle
stadı tasarlarken 10 km öteye yapsak daha ucuza yapamaz mıydık diye düşünemeyen abiler:
Onu bilmiyorum ben daha çok genel anlamda söyledimTamam da havalimanindibinde oldugu icin ekstradan daha hesap kitapli yapildi diye izlemistim bir yerde.