2026 DK B Grubu M:2 | İsviçre 4-1 Bosna Hersek | MS | 18 Haziran | TRT 1

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1781731724282.webp

1781731750654.webp
1781731754032.webp
1781731757476.webp

1781731947665.webp

2026 FIFA Dünya Kupası B Grubu 2. Maç
İsviçre - Bosna Hersek
SoFi Stadium, Los Angeles
18 Haziran 2026 Perşembe
22:00

1781731959442.webp

İsviçre XI: Kobel, Widmer, Elvedi, Akanji, Rodriguez, Xhaka, Aebischer, Freuler, Rieder, Ndoye, Embolo.

Bosna Hersek XI: Vasilj, Dedic, Muharemovic, Katic, Kolasinac, Memic, Tahirovic, Sunjic, Alajbegovic, Demirovic, Dzeko.

Bu stat baya iyi duruyor

ABD'yide bu statta yeneceğiz
Stad iyi ama garip buldugum bir detay var.

Havalimani yakininda oldugu icin yuksek degil yerin altina dogru kazilarak yapilmis(maliyetindeki artisin nedenlerinden biri). O acidan cok ilginc geliyor bana.

10 km oteye yapilaz miymis daha ucuza ayni teknolojide mesela, o kadar detayina bakmadim.

Guzel stad ama.soyle skorbordlarin hastasiyim

Havalimani yakininda oldugu icin yuksek degil yerin altina dogru kazilarak yapilmis(maliyetindeki artisin nedenlerinden biri). O acidan cok ilginc geliyor bana.

10 km oteye yapilaz miymis daha ucuza ayni teknolojide mesela, o kadar detayina bakmadim.

Yarısı , ya da bir kısmı yani, yerin içine olması bu tarz büyük stadlarda her daim daha mantıklıdır.

Teşekkürler bilgi için bilmiyordum dışardan ilginç bir mimarisi var o nedenle

Yarısı , ya da bir kısmı yani, yerin içine olması bu tarz büyük stadlarda her daim daha mantıklıdır.
Tamam da havalimanindibinde oldugu icin ekstradan daha hesap kitapli yapildi diye izlemistim bir yerde.

Teşekkürler bilgi için bilmiyordum dışardan ilginç bir mimarisi var o nedenle
Boyle yapilarda muhendislik > mimari acikcasi. En azindan ben o kismini daha cok takdir ediyorum.

Mimari olarak misal en son everton stadini baya begenmistim cepheden goruntusunu vs.

Şu grup maçları bir an önce bitse leş gibi maçlar oluyor nerede savunma takımı var hepsi burada maçların içine ediyorlar.

Acayip sıkıcı bir maç. Uykum geldi.

Geri
Üst Alt