2026 DK C Grubu M:3 | İskoçya 0-3 Brezilya | MS | 25 Haziran | TRT 1

ulan ancelotti şu neymarı al da dünya gözüyle son kez dkda izleyelim artık

Sanirim futbolu birakacam ya boyle faul mu olur allah belanizi versin

Rayan şahane gol atıyordu

maç koptu lan neymarı al artık

Sanirim futbolu birakacam ya boyle faul mu olur allah belanizi versin
Ozeti izledim yinede o iptal edilen gol haksiz yere iptal etmis VAR bana kalirsa.

Rakip oyuncu topa vurmak isterken sen onune ayagina koyunca yasak veya faul falan olamaz, olmamali, boyle salakca bir kural olamaz zaten Vini rakibine degil , Iskocyali oyuncu Vini'ye vuruyor sonra kendi yere dusuyor.

Adam drippling yapsa ve ayagini onune koysa tamam faul olur, o zaman giderken cunku dengesini bozmus olursun ama duragan sekilde olan bir oyuncu ise bu tur durumlarda faul verilmemeli.

Ozeti izledim yinede o iptal edilen gol haksiz yere iptal etmis VAR bana kalirsa.

Rakip oyuncu topa vurmak isterken sen onune ayagina koyunca yasak veya faul falan olamaz, olmamali, boyle salakca bir kural olamaz zaten Vini rakibine degil , Iskocyali oyuncu Vini'ye vuruyor sonra kendi yere dusuyor.

Adam drippling yapsa ve ayagini onune koysa tamam faul olur, o zaman giderken cunku dengesini bozmus olursun ama duragan sekilde olan bir oyuncu ise bu tur durumlarda faul verilmemeli.
yav bu kadar basit faul calinmasini birak vardan nasil donebilir gram sevmem viniyi de hatta iskocya kazansin istedim ama boyle seylerde futbolu mahediyor
turk futbolundan neden sogudumu tekrar hatirladim

Geri
Üst Alt