2026 DK Çeyrek Final | Arjantin - İsviçre | 04:00 | 12 Temmuz | TRT 1

Kendisini engellediğim halde utanmadan her mesajıma reaksiyon gösteren yüzsüzler var bu forumda. Yalan yanlış bilgi dediği twitterdan herkesin dogrulayabilecegi twitlerin ekran görüntüsü. Sanki ben resmi mercilerden böyle bir açıklama var diye paylaşıyorum.

Şimdi final maçı 19 Temmuz
Arjantin finale çıkarsa 7 gün içinde 3 maç Fransa çıkarsa 10 gün içinde 3 maç oynayacak. ( Fransa halihazırda oynadı)
Söyle bir baktım da genel olarak bir denge var grup maçlarından sonra:

Fransa : son 32 maçında önce 4 gün ara, son 16 maçında önce yine 4 gün ara, ceyrek final maçına kadar 5 gün ara, yarı final maçına kadar 5 gün ara, finale çıkarsa maç gününe kadar 5 gün ara

Totalde: 23 gün

Arjantin : son 32 maçında önce 6 gün ara, son 16 maçında önce 3 gün ara, ceyrek final maçına kadar 5 gün ara, yarı final çıkarsa 3 gün ara, finale çıkarsa maç gününe kadar 4 gün ara

Totalde: 21 gün

Birde takvimden ziyade saatler ve lokasyona bakmak lazım tam olarak nereden nereye gidiyorlar diye. Zaten otomatikmen 1 gün fark sistemden dolayı oluyor biri soldan diğeri sağ taraftan geldiği için.

Söyle bir baktım da genel olarak bir denge var grup maçlarından sonra:

Fransa : son 32 maçında önce 4 gün ara, son 16 maçında önce yine 4 gün ara, ceyrek final maçına kadar 5 gün ara, yarı final maçına kadar 5 gün ara, finale çıkarsa maç gününe kadar 5 gün ara

Totalde: 23 gün

Arjantin : son 32 maçında önce 6 gün ara, son 16 maçında önce 3 gün ara, ceyrek final maçına kadar 5 gün ara, yarı final çıkarsa 3 gün ara, finale çıkarsa maç gününe kadar 4 gün ara

Totalde: 21 gün

Birde takvimden ziyade saatler ve lokasyona bakmak lazım tam olarak nereden nereye gidiyorlar diye. Zaten otomatikmen 1 gün ara sistemden dolayı oluyor biri soldan diğeri sağ taraftan geldiği için.
O konuda sorun yok ama 2 çeyrek final arasında 4 gün fazla olmuş.
Dünü saymasak Fransa 9 günde 2 maç Arjantin finale cikarsa 7 gün içinde 3 maç yapmış olacak. İhtiyara ayıp olmuş.

abi messi ya
tutku ya
formamızı da giyelim

Norveç tur atlasın o kadar mutlu olurum ki hakem eliyle topu İsviçre'nin kalesine soksa (ki zaten Arjantin için yapmadıkları bir bu kaldı) gene de keyfim bozulmaz bu gece.

Geri
Üst Alt