2026 DK Çeyrek Final | Fransa 2-0 Fas | MS | 9 Temmuz | TRT 1

Dünya kupasını sadece 8 farklı ülke kazandığı için Fas'ı destekliyorum.. Yeni Dünya şampiyonu güzel olur.

Bundan önceki Dünya şampiyonları:
1.brezilya
2.uruguay
3.arjantin
4.italya
5.almanya
6.ingiltere
7.ispanya
8.fransa

Millet arjantine brezilyaya filan laf ediyor ama enazindan onlarda kendi vatandaşları oynuyor bu afrika spor da Fransız yok 1 2 kisi harici

Yahu bu muhabbet de 10 yıldır sıkmadı mı artık? Adamların nerdeyse hepsi Fransa'da doğmuş, Fransa'da büyümüş, Fransa'da futbol eğitimi almış, kariyeriine Fransa'da başlamış, doğduğundan beri Fransa vatandaşı, aileleri de Fransa vatandaşı, belki birçoğunun aileleri bile Fransa'da doğmuştur artık bu neslin gençlerinin... Anadilleri de Fransızca muhtemelen... Kendilerini de Fransız hissediyorlar vs... Daha ne olsunlar? Ten renklerini mi açtırsınlar ille?

Tarihsel sebeplerinden ayrı konuşuyorum bunları. Olan olmuş geçmişte ama bugün bu insanlar artık Fransa'da yaşayan Fransızlar. Ne yapsınlar bu nüfusun %15-20'si falan (galiba) Afrika kökenli ama artık Fransız olmuş koca bir nüfusu yok mu saysın adamlar? Siz futbol oynamayın, iyi de olsanız milli takıma seçmiyoruz mu desinler? İlle gidin dedenizin, büyük dedenizin ülkesinin milli takımında oynayın mı desinler?

Kontra bile yapılmıyor. Çok baskın acayip takım Fransa. Fas’ın koşu ve mücadeleye nefesi ne kadar yetecek acaba. Mental olarak bu hücuma devamlı odaklanmak kolay değil.

Kaabi falan at bari, santraforsuz napıcan 0-0 mı bitiriceksin maçı

Özür dilerim ama;
Biz bu Rabiot'ta ne bulduk da bu kadar ısrarcı olduk bir ara?

Yahu bu muhabbet de 10 yıldır sıkmadı mı artık? Adamların nerdeyse hepsi Fransa'da doğmuş, Fransa'da büyümüş, Fransa'da futbol eğitimi almış, kariyeriine Fransa'da başlamış, doğduğundan beri Fransa vatandaşı, aileleri de Fransa vatandaşı, belki birçoğunun aileleri bile Fransa'da doğmuştur artık bu neslin gençlerinin... Anadilleri de Fransızca muhtemelen... Kendilerini de Fransız hissediyorlar vs... Daha ne olsunlar? Ten renklerini mi açtırsınlar ille?

Tarihsel sebeplerinden ayrı konuşuyorum bunları. Olan olmuş geçmişte ama bugün bu insanlar artık Fransa'da yaşayan Fransızlar. Ne yapsınlar bu nüfusun %15-20'si falan (galiba) Afrika kökenli ama artık Fransız olmuş koca bir nüfusu yok mu saysın adamlar? Siz futbol oynamayın, iyi de olsanız milli takıma seçmiyoruz mu desinler? İlle gidin dedenizin, büyük dedenizin ülkesinin milli takımında oynayın mı desinler?
Eskiden ben de nasıl Fransız bunlar diyordum da artık sizin gibi düşünüyorum. Türkiye'de doğup büyümüş bir Kürt, Gürcü, Özbek milli takımda oynarsa ne diyebilirim ki? Adam milli takıma kadar yükselmiş bayrağımı temsil ediyor der ve desteklerim.

istedikleri kadar entegre olsunlar yav ben türkiyede böyle bişey istemezdim şahsen, fransıza benzeyen adam yok takımda Rabiot hariç

Mpempe

mükemmel bir şut.

Geri
Üst Alt