Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hey gidi İtalya ne hallere dustufransizlar ben sizlamam
ingilizler ben izlemen
ispanyollar ben yollamam
italyanlar ben yanlamam
Fransa Portekiz ayarında takımla oynamadı daha. İspanya Çemişgezek Spor değil. 3 pasta aklını alir fransanin
Finalde oynarlar. Arjantinin rakipleri Ürdün, serik belediyespor, lüleburgazgücü falan olduğu için direkt finale çıkıyorBundan sonra Arjantinle mi oynuyorlar
28 eylulde macimiz var italya ileHey gidi İtalya ne hallere dustu
Fransa bugun turnuvanin en iyi 5 takimindan biriyle oynuyor..Resmen kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyorlar.. Haksiz rekabet bence kimse rakip bile olamaz..
Tabi burdaki sanslari tek maclik olmasi o gun kirmizi yersin -top girmez -sansin olur maci alirsin.. Arsenal o les gibi oyunuyla neredeyse SL alacakti penaltilarda
Bilerek çıktı çok sakatlanmış gibi gözükmüyor, biraz tedbir amaçlımbappe sakatlandı
Kötüye birşey olmaz renkdaşım üzülmeMBAPPE SAKATLANDI HAYAT BİTTİ BU NE
İspanyayi eletmemFinalde oynarlar. Arjantinin rakipleri Ürdün, serik belediyespor, lüleburgazgücü falan olduğu için direkt finale çıkıyor
28 eylulde macimiz var italya ile
Eskiden ben de nasıl Fransız bunlar diyordum da artık sizin gibi düşünüyorum. Türkiye'de doğup büyümüş bir Kürt, Gürcü, Özbek milli takımda oynarsa ne diyebilirim ki? Adam milli takıma kadar yükselmiş bayrağımı temsil ediyor der ve desteklerim.
Bundan sonra rekorlar üst üste gelir. Hem maç sayısı arttı hem de tırt takım sayısı arttıModern futbol donemi gol krali genelde 6-7 golle oluyorsun.. Bu turnuvada mbappe haaland messi resmen azmis gibi .. .. gecen bir baktim rekor kac diye 50lerde falan 13 gol atilmis .. Sonrasinda 5 golle bile gol krali olan var ..
Arap, Kürt, Gürcü, vs bilmemne zaten çok oynamıştır, bazılarını bilmiyoruzdur... Dış görünüşten çok anlaşılmadığı için bizde saklayan da çok oluyor...
Mesela öyle veya böyle milyonlarca Suriyeli geldi şimdi. Belki 30 sene sonra falan bir sürü Suriye kökenli olacak Türkiye'de doğmuş, büyümüş, anadili gibi Türkçe konuşan... Belki onlar dışlanacak falan başta ama 1-2 nesil sonra kim bilir yani...
Bu devirde biraz da kaçınılmaz artık, Suzuki isimli siyahi Japon kaleci var artık yahuAfrikalı göçmenler falan da arttı bizde aslında, bizde de Yılmaz soyadı simsiyah kaleci olabilir bir gün