2026 DK Çeyrek Final | Fransa 2-0 Fas | MS | 9 Temmuz | TRT 1

Normalde Yamal için İspanya'yı tutardım ama bu arjantin ve hakemlerini durdursa durdursa fransa durdurur.

Fransa Portekiz ayarında takımla oynamadı daha. İspanya Çemişgezek Spor değil. 3 pasta aklını alir fransanin

Fransa bugun turnuvanin en iyi 5 takimindan biriyle oynuyor..Resmen kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyorlar.. Haksiz rekabet bence kimse rakip bile olamaz 2li eleminasyon olsa
Tabi burdaki sanslari tek maclik olmasi o gun kirmizi yersin -top girmez -sansin olur maci alirsin.. Arsenal o les gibi oyunuyla neredeyse SL alacakti penaltilarda

1000164956.webp

Mbappe yerine Mateta

Fransa bugun turnuvanin en iyi 5 takimindan biriyle oynuyor..Resmen kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyorlar.. Haksiz rekabet bence kimse rakip bile olamaz..
Tabi burdaki sanslari tek maclik olmasi o gun kirmizi yersin -top girmez -sansin olur maci alirsin.. Arsenal o les gibi oyunuyla neredeyse SL alacakti penaltilarda

Arsenal çok aciz bir futbol anlayışıyla sahadaydı şampiyonlar ligi finalinde.

Korner kazandılar, kullanmak yerine 1 dakika oyalanınca hakem korneri kullandırtmadan devreyi bitirmişti. İkinci devrenin başında taç atışında zaman geçirmekten kart gördüler falan.

Keşke oynayamasa yarı finalde mbappe. Bölüm sonu canavarı gibi, durdurabilmek çok zor..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eskiden ben de nasıl Fransız bunlar diyordum da artık sizin gibi düşünüyorum. Türkiye'de doğup büyümüş bir Kürt, Gürcü, Özbek milli takımda oynarsa ne diyebilirim ki? Adam milli takıma kadar yükselmiş bayrağımı temsil ediyor der ve desteklerim.

Arap, Kürt, Gürcü, vs bilmemne zaten çok oynamıştır, bazılarını bilmiyoruzdur... Dış görünüşten çok anlaşılmadığı için bizde saklayan da çok oluyor...

Mesela öyle veya böyle milyonlarca Suriyeli geldi şimdi. Belki 30 sene sonra falan bir sürü Suriye kökenli olacak Türkiye'de doğmuş, büyümüş, anadili gibi Türkçe konuşan... Belki onlar dışlanacak falan başta ama 1-2 nesil sonra kim bilir yani...

Bu devirde biraz da kaçınılmaz artık, Suzuki isimli siyahi Japon kaleci var artık yahu :) Afrikalı göçmenler falan da arttı bizde aslında, bizde de Yılmaz soyadı simsiyah kaleci olabilir bir gün

Modern futbol donemi gol krali genelde 6-7 golle oluyorsun.. Bu turnuvada mbappe haaland messi resmen azmis gibi .. .. gecen bir baktim rekor kac diye 50lerde falan 13 gol atilmis .. Sonrasinda 5 golle bile gol krali olan var ..

Modern futbol donemi gol krali genelde 6-7 golle oluyorsun.. Bu turnuvada mbappe haaland messi resmen azmis gibi .. .. gecen bir baktim rekor kac diye 50lerde falan 13 gol atilmis .. Sonrasinda 5 golle bile gol krali olan var ..
Bundan sonra rekorlar üst üste gelir. Hem maç sayısı arttı hem de tırt takım sayısı arttı

Arap, Kürt, Gürcü, vs bilmemne zaten çok oynamıştır, bazılarını bilmiyoruzdur... Dış görünüşten çok anlaşılmadığı için bizde saklayan da çok oluyor...

Mesela öyle veya böyle milyonlarca Suriyeli geldi şimdi. Belki 30 sene sonra falan bir sürü Suriye kökenli olacak Türkiye'de doğmuş, büyümüş, anadili gibi Türkçe konuşan... Belki onlar dışlanacak falan başta ama 1-2 nesil sonra kim bilir yani...

Bu devirde biraz da kaçınılmaz artık, Suzuki isimli siyahi Japon kaleci var artık yahu :) Afrikalı göçmenler falan da arttı bizde aslında, bizde de Yılmaz soyadı simsiyah kaleci olabilir bir gün

Çoğumuz orta asyadan gelmişe benzemiyoruz dürüst olmak gerekirse, ama bir kültürün altında yetiştikçe her geçen nesil o kültüre daha fazla ait oluyor bir noktadan sonra ayırt edemiyorsun eğer ten rengi gibi belirteç yoksa.

Geri
Üst Alt