2026 DK Çeyrek Final | Fransa 2-0 Fas | MS | 9 Temmuz | TRT 1

Arap, Kürt, Gürcü, vs bilmemne zaten çok oynamıştır, bazılarını bilmiyoruzdur... Dış görünüşten çok anlaşılmadığı için bizde saklayan da çok oluyor...

Mesela öyle veya böyle milyonlarca Suriyeli geldi şimdi. Belki 30 sene sonra falan bir sürü Suriye kökenli olacak Türkiye'de doğmuş, büyümüş, anadili gibi Türkçe konuşan... Belki onlar dışlanacak falan başta ama 1-2 nesil sonra kim bilir yani...

Bu devirde biraz da kaçınılmaz artık, Suzuki isimli siyahi Japon kaleci var artık yahu :) Afrikalı göçmenler falan da arttı bizde aslında, bizde de Yılmaz soyadı simsiyah kaleci olabilir bir gün
Fenerdeki Oğuz öyle mesela

Artik forumda bile devsirme var cogunuz bilmez sami karakoc suriyeli bir uye

Şaka maka fransayı şu ana kadar zorlayabilen tek takım paraguay oldu..
diğer tüm maçlarını güle oynaya kazandılar.

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1000164961.webp

istedikleri kadar entegre olsunlar yav ben türkiyede böyle bişey istemezdim şahsen, fransıza benzeyen adam yok takımda Rabiot hariç

Bir Türk olarak Fransızlığı hala ille bir dış görünüşe indirgemen tuhaf. Biz Türklerin bir tek tipi bile yok artık. Esmerimiz de var, sarışınımız da var atıyorum... Türkiye'de "Türk'e benzeyen" kimler mesela? Karadenizililer mi, Trakyalılar mı? Doğulullar mı? Egeliler mi? İç Anadolu mu? Onlar bile kendi içinde pek tek tip değil gerçi de...

Ege'de bir köyde birkaç bildiğin siyahi aile var mesela... Baya simsiyahlar.. Ama bilmemkaç nesildir oradalar... Kültüren bile Egelli olmuşlar, başına yazmasını bağlayıp salça malça yapıyor simsiyah teyze... ve o bildiiğin ağır bir Ege şivesiyle konuşuyor... "ne kadar entegre olurlarsa olsunlar" dedin ya işte, o teyzenin oğlunu almayalım mı şimdi milli takıma...

Geri
Üst Alt