2026 DK Çeyrek Final | Norveç 1-2 İngiltere | MS | 12 Temmuz | TRT 1

Olm Norveç neler yapıyor böyle

Tek kaleye çevirdi maçı resmen

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız Norveç hasbelkader şampiyon olsa çok acayip olur. Messi nin Arjantin le kariyerinin sonlarında yakaladığı, Ronaldo nun hiç alamadığı kupayı haaland bu kadro ile alıp tarihe geçer...

DIN DIN RO!
BAM BAM RO!

Benfica durduk yere 4 ayağı üzerine düştü.

Mal herifler şu çocuğu ben 16 yaşında takip ediyordum, maçlarda 10 dakika oynarken izliyordum.
Sorsan Scout ekibi falan var. Bırakın abi çocuk norveçteki en büyük yeteneklerden birisi olarak 16 yaşında tüm dünyaya bağırdı.

Bizden bir bok olmaz diyeyim. .

Suu molasında İngilizler su yerine yanlış bişi içti galiba...

Hahaha Stones Haaland korkusundan taca attı topu

Ingiltere elenirse tucheli idam ederler 3. Dunya savasi baslangici senaryosu gibi

Odegard müthiş yönetiyor takımı!Hiç 10 numara gezmeden direkt sessiz sedasız almak lazım.

Benfica durduk yere 4 ayağı üzerine düştü.

Mal herifler şu çocuğu ben 16 yaşında takip ediyordum, maçlarda 10 dakika oynarken izliyordum.
Sorsan Scout ekibi falan var. Bırakın abi çocuk norveçteki en büyük yeteneklerden birisi olarak 16 yaşında tüm dünyaya bağırdı.

Bizden bir bok olmaz diyeyim. .
Dünyaya tanıtan tescilliler oldu yalnız bu çocuğu

6-1'lik maçın yıldızı idi

Orada dikkatleri çekti sonra transfer oldu

Sörloth embesil misin birader

Ulan sörloth bencillik yapmayıp hallanda atsa 2 olmuştu

Norveç mis gibi üçlü orta saha.Odegart 10 no ama geriyede yardımı var.Norveçli oyuncularda futbol biligisi üst düzey.Kadro üç beş oyuncu hariç çok üst düzey değil ama futbolu biliyorlar.Takım halinde hareket ediyorlar.

Geri
Üst Alt