2026 DK Çeyrek Final | Norveç 1-2 İngiltere | MS | 12 Temmuz | TRT 1

Yalniz bu kara norvecli cocuklar iyi hareketlendirdi ha.

Haaland loading hissim var.

Ahhhh beee

Penalti cikmaz o itmeden

Bu tucher git gide veliaht prens williams'a benzemeye başlamış.

Norveçin yazı numara fontu çok güzel

Al sana gerçek itme. Kabak gibi faulü vermedi rezil herif

İngiltere’de olsa verirlerdi canım Arsenal ne goller attı kaleciyi indiriyorlardı bildiğin. Benim anlayışıma göre bu faul. Zaten İngiltere’de de bu Arsenal yüzünden değişecek sanırım.

Arsenal'in attığı ve faul kokan gollerin benim izlediklerimin hiçbirinde (benim de faul olduğunu düşündüklerim bile) bu kadar kabak gibi çift eliyle tüm gicüyle öküz gibi itme yoktu, belki izlemediğim vardır... Daha profestonel, daha küçük ama hayli etkili itmeler şarjlar engellemeler yapıyordu Arsenalliler... Bazıları bence de net fauldü cidden ama bunun kadar netini görmedim

Haaland'a dalan sakatlanıyor :asd:

Norveç az öncede direğe takıldı.. Çekirge birkez daha sıçrayacak gibi :(

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eze,Fener’i şampiyonluktan eden golü attığından beri epey geri gitmiş.

Arsenal'in attığı ve faul kokan gollerin benim izlediklerimin hiçbirinde (benim de faul olduğunu düşündüklerim bile) bu kadar kabak gibi çift eliyle tüm gicüyle öküz gibi itme yoktu, belki izlemediğim vardır... Daha profestonel, daha küçük ama hayli etkili itmeler şarjlar engellemeler yapıyordu Arsenalliler... Bazıları bence de net fauldü cidden ama bunun kadar netini görmedim
Az önce norveçlinin kafa vuruşu sırasında sırtından itilmesi penaltı değil mi peki

Tuchel yaptığı değişikliklerle ingiltereyi mahvetti gerçekten skandal degisiklikler

norge ii organize oluyor

Geri
Üst Alt