- 27 Haziran 2009
- 7.499
- 2.403
- 2.418
Penaltımsı penaltı, arka açıdan ingiliz ayağını sokuyor daha doğrusu çelme takıyor gibi, önden bakınca net penaltı 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ulan fransız yasin kol. Şu penaltıyı verirken utanmadın mı. İyi ki adam ayağını hiç uzatmadı yoksa kılıfına uydururlardı
Geç o işleri renkdaş.Arjantin'e neleri neleri çaldılar buna hiç utanmazlar o zaman VAR devreye bile girmiyor.
Bazı takımları ittirdiler bazılarını yediler, Almanyayı yediler bence. paraguay'ı itirdiklerini düşünüyorum Fransa maçında yaptıkları ortada. Arjantine kayırma var net şekilde.Arjantin'e neleri neleri çaldılar buna hiç utanmazlar o zaman VAR devreye bile girmiyor.
evet ben şaşırdım iptaleLigimizde bir takım her sezon 25 tane penaltı kazanıyor böyle ayağını koşan adamın onune sokup

Bence daha iyilerNorveç balonu patladı
Ben balon demezdim, çok iyi bir rotasyon ve nesil yakaladılar. Gayet hakları ile ilerlediler, sevindim böyle birşeyin olmasına ama önemli olan devamlılık.Norveç balonu patladı
Bazı takımları ittirdiler bazılarını yediler, Almanyayı yediler bence. paraguay'ı itirdiklerini düşünüyorum Fransa maçında yaptıkları ortada. Arjantine kayırma var net şekilde.