2026 DK Çeyrek Final | Norveç 1-2 İngiltere | MS | 12 Temmuz | TRT 1

Haalaand hafif sakat faladı herhalde... Bildiiğimiz yırtıcılığında görünmedi, ara ara zorladı falan ama çok da değil... Bir derdi var gibiiydi maçın başından beri

Odegaard gibi adam lazım işte bize

Hadi birine çarpsın bir şey olsun bu maç penaltılara gitsin :(

Bu Norveç'in iki kanat oyuncusuda Barış Alperden hallice :asd:

Bu şimdi faul mu verdi

Yemin ederim hem sağ hem soldaki siyahi norveçli fizik dışında hareketler aynı Barış :asd:
Bunların hiç çalıştığı PR ajansı falan yok mu merak ediyorum. Dikkat çekmeyin işler kötüye giderse hedef siz olursunuz 80 senede bir üçüncü olmuşuz o kadro da uefa kupasını almıştı zaten falan diye.

Bunların hiç çalıştığı PR ajansı falan yok mu merak ediyorum. Dikkat çekmeyin işler kötüye giderse hedef siz olursunuz 80 senede bir üçüncü olmuşuz o kadro da uefa kupasını almıştı zaten falan diye.
Yok ya zaten futbolcu çocuk gibi, genç yaşta para çok, popülerlik çok ve daha fazlasını istiyolar.

Norveç eş kaza atarsa penaltılarla alır bu maçı.

Haaland da ihanetciler kervanina katilmis. Ayip etti.

Yok ya zaten futbolcu çocuk gibi, genç yaşta para çok, popülerlik çok ve daha fazlasını istiyolar.

Bunun gavurcada bir adı vardı yapay zekaya sormaya üşendim şimdi.. Biri kaç yaşında çok ünlü olduysa o yaşta kalıyor sonrasında çevresinde her şeyi halleden insanlar olduğu için büyümüyorlar diye.

Geri
Üst Alt