2026 DK Çeyrek Final | Norveç 1-2 İngiltere | MS | 12 Temmuz | TRT 1

Bunun gavurcada bir adı vardı yapay zekaya sormaya üşendim şimdi.. Biri kaç yaşında çok ünlü olduysa o yaşta kalıyor sonrasında çevresinde her şeyi halleden insanlar olduğu için büyümüyorlar diye.
büyüyeni Haaland oluyor :asd:

Top bir acayip sekiyor zeminde

Fransa - İspanya hangisi elense üzüleceğim.
İngiltere - Arjantin hangisi elenirse sevineceğim.

Norveç bu maçta hayalkırıklığı oldu. Beklenen hırs yoktu açıkçası

Fransa - İspanya hangisi elense üzüleceğim.
İngiltere - Arjantin hangisi elenirse sevineceğim.
artık İspanyayı destekliyorum :asd: Almanlar elenince bizim milli takım elenmiş gibi üzüldüm valla, her dünya kupasında biz yoksa Almanyayı destekliyorum hep, bir sempatim var.

Hakem çoştu veremedi, çift vuruşu

Güzel oldu bu.

Şimdi umarım yarı finalde elenirsin İngiltere

Norvecliler saldi yaw. Mac bitiyor hala geride dort kisi bekliyor. Neyse ben zaten Ingiltere ciksin istiyordum.

Norveçliler 1 tık daha press ve baskı yapsa baya boğulacaktı İngiltere, Kane bayılacak neredeyse.

Bi hakem maçın içine anca bu kadar şıcabilir

1000165309.webp

Güle güle Haaland'ım seni dünya kupasında izlemek güzeldi 4 sene sonra inşallah görüşürüz :(

iki takımın da savunması kötüydü
baskıyı yiyen hemen hata yaptı

Sonuç ne ikisi de evde hem de Haaland haksız yere. Sörloth'a bir sövüyorum anlatamam.
Bazen hırs çok iyi olmuyor işte çünkü herkes görüyor yapılanı ama çok kızmamakta lazım nabız vurmuş bilmem kaça, oskijen beyine az gidiyor ve düşünme yetisi düşüyor. Sörloth yetenekli bir oyuncu ama zaten bu durumu yönetebilen biri olsa 1 tık daha üst segment oyuncu olurdu.

Geri
Üst Alt