2026 DK D Grubu M:1 | Avustralya 2-0 Türkiye | MS | 14 Haziran | TRT 1

Heriflerin dünya kupası kadrosunda hala Aziz Behiç var. Böyle bir takıma yenildiler.

simdi en iyi bildigimiz seyi yapıp topcuları linc edecegız ülkecek

Insallah ikinci maça söyle cikar

Ugurcan
Mert Merih Apo Ferdi
Ismail Hakan
Yunus Arda Kenan
Can

Ama nerde bunda bu beyin

Sabah 7 de bu maçı izlemek için uyanıp, Veremin santrafor olduğunu görseydim gerisin geri yatardım. Allahtan badem bıyıklılar çok büyük iyilik yapıp, milli takımdan soğuttular da milli takım maçları eskisi gibi umrumda olmuyor.

Abd muhtemelen 3 çeker bize Apo vs balogun aman aman

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O işler pek öyle olmuyor futbolda. Abd avustralya gibi kapalı oynamaycak, yetenekli oyuncularımızla onların en zayıf halkası olan savunmalarında büyük boşluklar yakalayabiliriz.
Abd puan alabileceğimiz türde bir rakip, artık önemli olan ne yapıp edip paraguayı mutlaka yenmeliyiz. 4 puan kesin üst tura taşır bizi.
Paraguay ve abd beraberlikleriyle olası 2 puanla üst tur ihtimali çok zayıf.
Yalnız avustralyaya hiç hazırlanmamışız gibi geldi bana. Belki bu tür bir rakibe karşı izlanda, k.irlanda gibi fizikli ve dedansif bir takımla hazırlık maçı yapılabilirdi turnuva öncesi. Arda, calhanoglu, orkun gibi oyuncular ilk yarı ne yapacaklarını şaşırdılar ve çok yavaş oynadık bu yüzden.

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu ardanın real gibi bir takımda oynaması dünyanın en büyük lobisi ya şu cocuğun sıradan bir topçudan hiç bir artısı yok ölmüş bitmiş realde 5 haftada bir ortaya çıkarak ismi cismi kalıyordu, ancelotti bunun yüzünden takımı bıraktı

Bukadar kötü futbol oynayan takimdan ikitane yedik üstelik 2ci golü bütün sezon gol atamamis takimi BL ikinci lige düsen adamdan yedik. Paraguay da kapanir en fazla berabere biter. Amerikani hic yenemeyiz. Baslamadan bitti.

Geri
Üst Alt