2026 DK D Grubu M:1 | Avustralya 2-0 Türkiye | MS | 14 Haziran | TRT 1

solda barış ferdi uyumsuzluğu göz kanatıyor. ortada hakan ve orkun hiçbir şey yapmıyor.

Oyuna müdahale edip etmeyeceğine göre hocaya notunu vereceğim

1781412921841.webp

barışı sağ beke alır zeki ve keremi çıkarırım

deniz ve kenanı atarım sahaya

2 pas yapıp top süreme her topu barışa atıp bi şeyler yapmasını bekle sonra barış suçlu olsun ne güzel milli takım ya :D barış dışında hücumdaki herkes saklanıyor malesef.

İsmail niye oyunda biri bana anlatsin
Geçişi kesmek için değil mi
Başka hangi halta yarıyor bu odun
Onu da beceremedi
Hakan Orkun Ismail üretmez

Arda gibi 10 numara adamın kanat, Kerem gibi vitaminsizin santrafor oynadığı yerde normal sonuç. 3 orta saha ile çıkıp Arda'yı kanada atmak nedir yahu :crushed: En etkili adamını kanada atıp pasifize etmek de ayrı bir mallık.

Şu 11 ile çıkıyorsan Barış'ı mecbur santrafor yapacaksın.

Takimda santrafor yokki iceriyi karistirip cevreye sans yaratsin...

Kerem var surekli bir sey kaybeden

Barışın milli takımda iyi oynadığı maçların hemen hemen hepsi sağda. Bu tip kapanan takımlara ters ayakla iş yapabilmek için Kenan gibi Sane gibi dar alanda iyi iş yapacak adam lazım Barış o kadar yetenekli bir oyuncu değil. Montellanın bunu akıl edebilmesi gerekiyodu. Mantıklı olan sol kerem sağ barış ardanın da merkezde serbest oyuncu olarak oynamasıydı

Kenan yıldız niye yok yedekmi zira böyle zekalı ve yetenekli adam varken barışın oynaması Okan buruktanda kötü hoca

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Irankunde, toure gibi topcular lazim +4e ama hocamiz 30m degilse topcudan saymiyor. Gene sinirlendik

Tam da beklediğim gibi devam eden bir müsabaka.. Sadece golü duran toptan yiyeceğimizi düşünüyordum, akan oyun da yedik..

7 numaralı evlat olsa sevilmeyecek tipi oynatmak için Kenan kesildi, Barış sola atıldı sanıyorum..

Adamların 2 savunma oyucusunun boylarını gördünüz mü? 7 numaralı evlat olsa sevilmeyecek tip, hobbit gibi gezinip duruyor aralarında..

Maçı yeni açtım, kerem out Kenan in
Hakan out can in
Orkun out kimse girmese de çok şey farketmez

Adamlar kontra yapıyor ama bizim defans yavaş... İsmaili Merih yerine koysan daha çok iş yapar.

Geri
Üst Alt