2026 DK D Grubu M:1 | Avustralya 2-0 Türkiye | MS | 14 Haziran | TRT 1

Keşke uyanmasaydim sabah sabah kanser oldum

Kere yerime samet forvet oynasa daha faydali olurdu, safi zarar a....

Ulan sanki 1. Lig takımı, 3. Lig takımına karşı onyuyor

Bu nasıl DK maçı lan

kerem
hakan
orkun

bu benim milli takımım değil!!!

Sokuk İtalyan Galatasaraylı topçu kötü oynadı mı anında çıkarıyor ama Fenerbahçeli oyuncular maçın anasını belleseler de çıkarmıyor. Defol git Fenerbahçe’nin başına geç de rahatla

Kerem rezalet eyvallah ama forvet olarak koyup inat eden Montella daha buyuk problem bence.

Her top kaybinda heriflerin 2 kocero firladi mac boyu..

ABD bizi de 4ler bu kafada.

Şöyle oynayan takımlara da tam uyuz oluyorum... 11 kişi ceza sahasında... Ulan hoca uzun boylu birilerini koy ileriye tamam kenara çek çıkamayacaksan keremin i...

Adamlar 2 metre, omuzu yiyen yanıyor! Oyun oturdu herkesi yerine alınca, Deniz ya da Can girerse gol de atarız ama Kerem aşkı!

2 orta açtı sanki tüm aldığı topları orta açtı ya. Başka kimse orta açmadı mı maçta? Kendi topçunuzu yiyin böyle 2. yarı şak diye alsınlar oyundan sonra. Bizim topçular kadar kimse dokunulur değil şu milli takımda.

Sola atmaktan başka ne yaptı tüm takım ilk yarı da suç Barış'ın oldu, kafa yok oldu. Ne sağ kanat vardı ilk yarıda ne forvet vardı sonra Barış da Barış.
Hocam burası altyapı seçmesi mi bütün topları ezen adamın nesini savunucaz barışın bu takımda kesin 11 olması lazım ama kesinlikle bu rolde değil. Montella barışı yemeyi kafasına koymuş bence

Senin siyasi lobinr edeyim Bücüru çıkaracak mabad kimsede yok mu

Geri
Üst Alt